Et samlingspunkt i Tvedestrand

Mange streber etter å finne nøkkelen til å drive et suksessfullt spisested. Michelle Myklebust Strand tror hemmeligheten ligger i allsidighet og nærhet til lokalmiljøet. Terna i Tvedestrand har rukket å bli et kjent og kjært samlingspunkt for mange i området. Her er det kafé på dagtid, selskapslokaler, møtelokaler og en rekke begivenhetsrike arrangementer på kveldstid. I tillegg tilbys cateringservice og søndagsåpen middagsservering.


Men den allsidige institusjonen er også noe turistene har falt for. Som kjent er Tvedestrand en viktig feriedestinasjon for mange nordmenn på sommerferie, så den kommende sesongen blir veldig viktig for Terna.
- Vi har mange planer fremover. Først og fremst må jeg si at jeg er veldig glad for at vi har fått så mange gode tilbakemeldinger fra lokalbefolkningen, og jeg ser at mange benytter seg av tilbudene våre, både på dagen og kvelden. Allsidigheten, det å kunne tilby både kafé og et møtelokale, tror jeg har vært viktig, sier initiativtaker Michelle Myklebust Strand.

Hun forteller videre om framtidsplanene: Fast tapaskveld på fredager, ølservering i sommerhalvåret og utvidet restaurantdrift torsdag til søndag.
- Vår styrke er også at vi er åpne syv dager i uken, og kan tilby hjemmelagde produkter basert på lokale råvarer. I kombinasjon med at vi har et bredt spekter av tilbud, har vi funnet en bra forretningsmodell her i Tvedestrand, fastslår Michelle.

Visjonen er å kunne tilby en pause til de som kommer, uansett hva de skal gjøre. Og til å ha drevet virksomheten i under ett år, ser ting ut til å ha gått Michelles vei veldig raskt. Allerede er det ti ansatte i Terna.
- Nå går det mot sommer, og da vil vi fortsette å dyrke det vi brenner for: Lokalmiljøet. Det er viktig for oss, så skal vi tilstrebe å være viktige for dem. Velkommen til oss!

Les mer...

2013-05-28 14.30

safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.

Kontaktinformasjon

  • Terna Cafe
  • Telefon:
    97664321
  • Adresse:
    Hovedgata 39
    4900 Tvedestrand
national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

Arkiv