143002

Fabelaktige hjemmesider

Visit Media AS inngikk nylig en partneravtale med VisitNorway.com. Nå har daglig leder Geir Dahl store planer for den videre satsingen. Selskapet leverer et bredt spekter av internett-tjenester til sine kunder, som inkluderer tekniske løsninger og innholdsproduksjon. Ekstra kompetanse har Dahl på utarbeidelse av reiselivsportaler.

– Visit Media leverer webtjenester og webløsninger i tillegg til innholdsproduksjon. Siden 2012 har vi jobbet med reiselivsportaler som VisitDrammen, VisitNorway og VisitRøyken. Vi samarbeider med reiselivsbransjen og kommunene i Drammensregionen der vi leverer web- og innholdstjenester. Vi publiserer artikler om kunst og kultur, aktiviteter, attraksjoner, overnatting og spisesteder, forteller Dahl.

Han ønsker å bidra til å profilere kundenes produkter på best mulig måte. Nettportalen VisitDrammen er et godt eksempel på en effektiv måte å fortelle om Drammen på. Det som skjer i regionen blir omtalt, og Dahl er i kontakt med små og store reiselivsaktører. Målet er å markedsføre Drammens-regionen overfor både næringsliv, turister og tilreisende.

– På den måten kan vi tiltrekke oss tilreisende, folk som tenker på å flytte hit, og bedrifter som vurderer å starte opp her. De fleste bruker nettet til å lese seg opp på hvordan det er i regionen og hva slags tilbud som finnes. Vi er nå offisiell partner i Visit Norway, med Drammens-regionen som vårt ansvarsområde. Det omfatter kommunene Drammen, Lier, Røyken, Hurum, Sande, Svelvik, Øvre og Nedre Eiker.

Like viktig som en velfungerende webløsning, er hjemmesider med gode produktbeskrivelser, aktuelle artikler og bilder. Derfor tilbyr Visit Media innholdstjenester som del av sin portefølje. Vi samarbeider med skribenter og fotografer som bidrar med innhold og nyheter til nettsidene. Hjemmesiden blir da langt mer interessant for leseren, og kommer høyere opp på listen til Google og de andre søkemotorene.

Men også mindre nystartede bedrifter har mye å hente på å henvende seg til Visit Media AS.

– Vi setter opp rimelige hjemmesider som kan videreutvikles og utvides etter hvert. Dette er webløsninger som kontinuerlig oppgraderer og følger den teknologiske utviklingen. Det betyr at kundene slipper å tenke på dette selv, sier Dahl.
Les mer...

2014-11-24 13.00

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

Kontaktinformasjon

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

Arkiv