142027NO - Felleskjopet142027NO - Felleskjopet - 2142027NO - Felleskjopet - 1142027NO - Felleskjopet - 3142027NO - Felleskjopet -2

Faghandel for både bønder og andre forbrukere

De fortsatt best kjent for å betjene landets bønder med kraftfôr og traktorer, men Felleskjøpet er så mye, mye mer. Avdelingen i Drammen har et stort og variert produktsortiment, som også dekker alt fra friluft og fritid til hageredskaper og snøfresere.

Pål Hagelund har ansvaret for til sammen 12 avdelinger innen kjeden, og er driftssjef ved Felleskjøpet Drammen. De startet opp med en liten fagbutikk som rettet seg kun mot landbruk og produserte kraftfôr på stedet.

  – Så i 1993 deltok vi for første gang på en landbruksmesse, og dette ble starten på kjededriften. Man så at det gikk nedover med salg til landbruksmarkedet, og det var grunnen til at man begynte å rette seg mot andre typer kunder, forteller Hagelund.
  Den dag i dag er bonden fortsatt primærkunden for Felleskjøpet, og de selger varer som kraftfôr, gjødsel i forskjellige varianter, såkorn, såfrø og plantevern. Samtidig har de så mye mer å tilby, også for andre kundegrupper.
  – Det er viktig å få med at her på anlegget har vi ikke bare kornmottak og salg av landbruksvarer, men vi selger nå også landbruksmaskiner. Det er ingen fullverdig maskinavdeling, men vi tilbyr John Deere traktorer og redskaper. Vi har også et småmaskinverksted hvor man kan få utført service og reparasjoner av blant annet sitteklippere, gressklippere og motorsager, legger han til.

Av andre produkter fører de alt til hus og hage i tillegg til arbeids- og fritidsklær, ved, møbler, griller, storforpakninger på alt fra doruller til vaskemidler samt fritids- og friluftsutstyr. Spesielt for Drammensavdelingen er at de også selger mye dyrefôr, og særlig til hunder.
  – Folk flest forbinder ikke Felleskjøpet med disse produktene som passer for vanlige forbrukere, så vi har fortsatt litt igjen å gjøre på markedsføringsbiten. Her i Drammen er vi også relativt store på gass til industrien, og vi leverer til både bedrifter og restauranter.
   I staben med ansatte har de mange voksne personer med gode fagkunnskaper. En stor del av dem vet mye om mye, og har en interesse for faget og det de selger.
  – Jeg tror derfor de fleste opplever at vi er en faghandel. Andre positive tilbakemeldinger går på bredden i sortimentet, tilgjengeligheten samt at produktene vi har er relativt kjente og av høy kvalitet. Kvalitet, kompetanse og engasjement er kjerneverdiene våre, og det er slik vi ønsker å fremstå, avslutter Hagelund.

Les mer...

2014-09-16 09.30

sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...

    Kontaktinformasjon

    • Felleskjøpet Drammen
    • www.felleskjopet.no
    • Telefon:
      03 520
    • Adresse:
      Svend Haugs Gate 5
      3013 Drammen
    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    Arkiv