Faghandel for faghandlerne

Eurobad AS har en historie strekker seg tilbake til det tidlige 1990-tallet. Men i dag er selskapet en kvalitetsleverandør som først og fremst henvender seg til baderomsbutikker og rørleggermestere. Da Eurobad AS ble etablert tidlig på 90-tallet, da under et annet navn, var det sparedusjer og baderomsprodukter som sto i fokus. Siden den gang har Eurobad AS utviklet seg til en kvalitetsleverandør for baderomsbutikker og rørleggermestere.

Det var i 2000 at selskapet byttet navn til Eurobad AS. Da skiftet også fokus,
Eurobad AS holder til i Drammen. Selskapet ble opprinnelig etablert tidlig på 1990-tallet, men da under et annet navn. I fokus stod sparedusjer og baderomsprodukter før de i 2000 byttet navn til Eurobad AS.
  — Siden da har vi fokusert mer på å levere varer til faghandel og rørleggerbransjen. Et par av agenturene har vært med siden starten, men ellers har det kommet og gått litt forskjellige. I 2004 startet vi i tillegg et selskap som heter Boco Europe AS. Det er en produksjonsbedrift som stort sett jobber i Kina, og ble startet som en vareforsyner til Eurobad AS. I dag er Boco Europe AS større enn Eurobad AS, og leverer til vesentlig flere kunder, forteller Pål Christoffersen, som er daglig leder i begge selskapene.
  Eurobad AS har en stab på 11 ansatte som leverer varer over hele landet til store og små aktører innen rørleggerbransjen. De har et eget lager, og innleide transportfirmaer som kjører varene ut til kundene. Slik kan de garantere levering av alle produkter innen dagen etter. Og enda bedre om ordren blir registrert hos dem før kl. 12 - da kjøres nemlig varene ut samme dag. Produktsortimentet er stort, og spenner over alt fra innredninger og dusjløsninger til armatur og smådeler som vannlåser.
  — Det vi ikke har, er knagger, kroker og slike ting. Men alle produkter er laget for å møte standarden som en profesjonell rørlegger skal ha. Det betyr at vi leverer faghandelprodukter til faghandlere med den kvaliteten det krever. Vi er gode på armaturer og dusj, og på ett bestemt nisjemarked innen badekar, nemlig badekar i den helt øvre prisklassen.
  Christoffersen forteller at utviklingen de siste årene har vært jevn og fin, med en stabil vekst på selskapets vegne. Hos Eurobad AS er det ingen som stresser, for her vokser man i takt med kundene.
  — Når det gjelder fremtidplanene våre, er vi litt usikre på om vi som en grossist vil overleve. Vi jobber jo mot en bransje som blir bare mer og mer kjededominert og vi, som alle andre, må derfor ha avtaler med kjedene. Der er det mange om beinet, men vi må bare følge med på det som skjer, og vokse med tiden!

Les mer...

2014-09-15 16.15

ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.
DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...

Kontaktinformasjon

  • Eurobad AS
  • www.eurobad.no
  • Telefon:
    32 20 59 30
  • Adresse:
    CO Lunds gate 16
    3043 Drammen
hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

Arkiv