Felleskjøpet i Lyngdal

Felleskjøpet er stedet for fremtidsrettede bønder, men også for andre deler av næringslivet – og for privatfolk. I Felleskjøpet i Lyngdal legger butikksjef Morten Tønnessen vekt på innovative produkter, gode løsninger og de beste rådene. I Felleskjøpet skal du oppleve personlig engasjement, høy kompetanse og punktlighet.

– Vi skal bygge lojalitet ved å være i stadig utvikling, slik at vi til enhver tid dekker behovene til den fremtidsrettede bonden. Men Felleskjøpet er for alle, understreker Tønnessen.

    Han er butikksjef i den store butikken som er noe av det første du møter når du kommer inn i Lyngdal. Med seg har han fem ansatte, samt en mekaniker som holder til i det store verkstedet i kjelleren. Til sammen sitter de på dyptgående kunnskap innenfor alt det Felleskjøpet kan tilby. Dette er stedet for den beste kombinasjonen av kvalitetsprodukter og produktkunnskap.

– Først og fremst skal FK-butikken her på Lyngdal ivareta bondens behov for landbruksrekvisita og utstyr. Vi skal være en fagbutikk med høyt servicenivå, som har tilhengere og hagemaskiner, skog- og vedutstyr, jord og jordbearbeiding, og utstyr og mat til dyr. Men også mye annet, sier Tønnessen.
    Kjernekundene er bønder, men Tønnessen og hans kolleger besøkes også i stort antall av blant annet håndverkere og hyttefolk. Noen skal ha verktøy og arbeidsklær, andre gassgrill og hagemøbler. Noen mat til kjæledyret, andre rideutstyr. Fellesnevneren er at Felleskjøpet har de beste merkene – og utvalg for alle årstider.
    – Vi ligger på topp på kvaliteten i sortimentet vi har. Også har vi kunnskapen, vi har servicen, og vi har det gode produktet. Vi kan hjelpe med de minste ting, og vi har et stort verksted for å ta større ting. Vi har demotraktorer man kan teste, og vi har verksted i kjelleren der man kan komme inn med traktoren.

Nå som året går mot slutten, skal Tønnessen dessuten ha det beste rakettutsalget i mils omkrets. Ellers er hans målsetting at Felleskjøpet Lyngdal skal fortsette å være bondens soleklare førstevalg. Det ligger alt til rette for. I ryggen har han Felleskjøpet sentralt, som kanskje sitter med landets beste kompetanse på norske bønders ønsker og behov.

Les mer...

2013-12-13 12.45

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...

Kontaktinformasjon

  • Felleskjøpet Lyngdal
  • www.fkra.no
  • Telefon:
    38331070
  • Adresse:
    Kirkeveien 32
    4580 Lyngdal
vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

Arkiv