Fest, moro og fulle hus

Terje Ousdal siktet seg inn på å møte farsundingenes egne ønsker for fest og moro. Det har gjort diskoteket og nattklubben Uptown til en suksesshistorie, med fullpakkede kvelder og verdenskjente band på besøk.

Lokalene hadde stått tomme i noen år da daglig leder Ousdal åpnet Uptown i 2009. Han hadde tidligere erfaring fra Pakkhuset i Farsund, der det ble arrangert mye konserter, og med Uptown var tanken på et rent diskotek forlokkende.
  – Publikum jakter på opplevelser og party, så jeg tenkte det var verdt et forsøk med et diskotek. Her har man alle muligheter, med alt på én flate, og kapasiteten ligger på mellom 300 og 350 publikummere, avhengig av om det arrangeres konsert eller ikke. Vi har et kjempebra PA-anlegg som alle i Norge kan spille på, og som har vært med på å lokke folk til å spille her, sier Ousdal.
  Scenen ble bygd for halvannet år siden, og på den har navn som TNT, Return og Plumbo stått. I begynnelsen av desember spilte også verdensbandet Rednex på Uptown. Det demonstrer at det mulig å få til ting også på et såpass lite sted som Farsund, mener Ousdal.
  – Fundamentet vårt er likevel diskoteket og nattklubben, og vi har lagt vekt på at det skal se rent og fint ut. Man må rette seg etter markedet, og jeg vet når folk går ut på byen her i Farsund. Derfor åpner vi ikke før ved midnatt, og har åpent kun fredag og lørdag. De som kommer hit, er for det meste mellom 20 og 25 år, og vi har 18-årsgrense med to barer.
  Men man kan ikke skrive om Uptown uten å nevne dansegulvet. Ousdal skulle selvsagt ha noe ingen andre hadde da han åpnet Uptown. Derfor fikk lagt han inn et modulbasert gulv med styringsenheter og LED, som styres etter musikken. Så vidt han vet er det ingen andre i Norge som har tilsvarende.
  – Uptown er en suksesshistorie, og det har det vært fra begynnelsen av. Det er syv ansatte på jobb når vi holder åpent, og det er dyktige folk som har vært med meg i mange år. Det er jeg stolt av, legger Ousdal til.

Les mer...

2014-04-29 15.45

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

Kontaktinformasjon

  • Uptown
  • www.uptown.as
  • Telefon:
    472 90 442
  • Adresse:
    Nytorvet 1
    4550 Farsund
national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

Arkiv