Finner din drømmebil

Bjørn Berntsen og Bernt Roar Hellestø startet med et tomt bygg i Klepp. Åpningen var 30. april 2011 – da kom det en lastebil med biler fra Tyskland. Nå har Avetti solgt 90 nye og brukte kvalitetsbiler i løpet av de tre første månedene i året i år, og er godt i rute til minimum 300 i år.


- I Norge kjører vi fremdeles små motorer i forhold til resten av Europa. Det er fordi vi betaler høye avgifter for det. Men vi er rause med utstyret, sier Bjørn.

Derfor ønsket han og Bernt Roar å starte opp en bilbutikk som leverte biler som hadde nettopp det lille ekstra. Velutstyrte biler som ser godt ut, og som ikke bare appellerer til fornuften, men også til hjertet. Det har funnet gjenklang i markedet.

- Vi solgte 250 biler i fjor, med en snittpris på 408 000 kr per bil, og har mål om å selge 300 i år. Vi holder oss mye til tyske biler. Audi, BMW, Volkswagen. Men vi har hatt Volvo, vi har hatt Fiat. Vi har det som er i vinden, og som en selvstendig aktør kan vi ta inn det folk vil ha, understreker Bernt Roar.

Med en så sterk vekst på to år, er det liten tvil om at det har vært en suksess. Avetti har heller ikke brukt ressurser på å nå ut til kunder gjennom tradisjonelle markedsføringskanaler. Isteden har de hatt arrangementer på bygget. Sportsbilklubben har vært på besøk, veteranbilklubben har vært på besøk, fotballklubben har vært på besøk.

Både Bjørn og Bernt Roar er selvsagt store bilentusiaster selv, og i Avettis kundekrets er det mange som har et godt øye til bil.
- Det er sjelden vi ser bilene vi har solgt skitne. Det er et tegn på at kundene våre er folk som liker bil og er interessert i bil, sier Bernt Roar.

Bilene importerer Avetti fra rundtomkring i Europa. Som en uavhengig aktør på markedet kan de saumfare kontinentet for gode avtaler, finne akkurat din drømmebil, og fikse prisgunstige kjøp for kundene. Samtidig er Bjørn klar på at det aldri skal inngås kompromisser på kvaliteten.
- Vi ønsker å levere trygghet, at vi kan stå for produktene vi har levert. Derfor er det viktig for oss at vi er trygge på våre leverandører. Det har kundene våre forstått. Vi ser lyst på fremtiden. Dette året har startet godt, og det skal fortsette godt.

Les mer...

2013-05-30 11.15

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...

Kontaktinformasjon

  • Avetti
  • www.avetti.no
  • Telefon:
    90255500
  • Adresse:
    Grudevegen 2
    4352 Kleppe
vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

Arkiv