132075paulsentransport

Fire mann og fire biler

Da Terje Paulsen startet eget transportfirma var han tidlig ute med å presentere krokløftbiler for anleggsbransjen. Det satte markedet stor pris på, og i dag er de fire mann og fire biler i Terje Paulsen Transport AS.


- Vi er et lite transportfirma som driver med flytt av anleggsmaskiner og anleggsutstyr. Alt fra gravemaskiner, valser, utleiemateriell, lifter. Fra det som veier til noen hundre kilo, til noen-og-tredve tonn. Også kjører vi sand, stein og andre ting, og vi kjører avfallscontainere, forteller Terje.

En slik kombinasjon gir en effektiv drift av bilene, som sjelden står stille. De er stort sett ute på veiene rundt i Møre og Romsdal, men tar også turer til Trondheim, Oslo og andre steder når behovet melder seg.
- Lang last, tung last, bred last. Vi fikser alt, det er det som er konseptet. Vi har fire biler som bygd for sitt bruk og overlapper hverandre.

Det er to krokløftbiler, én trekkvogn med maskintralle, og én mindre liftdumperbil som har den fordelen at den kommer til stort sett hvor som helst, samt maskinhengere til krokbilene og liftdumperbilen. I tillegg er Terje klar på at hans transporttjenester er tilgjengelige nesten når som helst.
- Vi er fire som kjører, inklusive meg selv. Fire biler og fire sjåfører. Vi tar oppdrag fortløpende, folk ringer på timen! Det er en spotmarked-løsning. Du vet aldri hva som skjer.

Fremover er planen å følge med i markedet, og å ekspandere sakte. Men målsettingen er klar. Det er å være best, ikke nødvendigvis størst.

Les mer...

2013-05-29 15.45

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.

Kontaktinformasjon

  • Paulsen Transport
  • Telefon:
    92682848
  • Adresse:
    Haugen 20
    6017 Ålesund
national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv