Firmafest i den nordsvenske skjærgården

En båttur i den vakre skjærgården i Norrland i Sverige, med mat, musikk og trivelig selskap, er det perfekte alternativet for storselskapet eller firmafesten. Luleå Yacht Charter AB tilpasser ferden etter akkurat dine ønsker og behov.


En vanlig tur begynner med en velkomstdrink ombord på den 18 meter lange båten Queen of Arctic – en Chris Craft Roamer Yacht. Deretter kaster man loss, og begir seg ut på en selvbestemt rute. Turen varer normalt mellom tre og seks timer, og det kan serveres ostebrikke med drikke eller en middag for de som heller ønsker det.

- Mange foretrekker å først reise ut på noen timers båttur, med litt enklere snacks, for så å heller ta middagen ombord når vi har kommet i havn. Det pleier da å være populært å bli ombord hele kvelden, siden vi senere også åpner for allmennheten ved restauranten på kaia, sier Jörgen Larsson som driver Luleå Yacht Charter.

Med kaia mener han den i Norre hamn i Luleå, der Jörgen også driver restaurant når båten ikke er ute på tur. Med et komplett kjøkken, fullstendige serveringsrettigheter og 40 sitteplasser pluss de 12 som finnes om bord, er stedet fullt så godt som hver eneste sommerkveld.

- Vi har et titall retter med alt fra laks til plankestek, samt en bar med lounge. Dessuten tilbyr vi, takket være at jeg har et stort kontaktnettverk i musikkbransjen, livemusikk de fleste kvelder, fortsetter Jörgen. Han sier at mindre selskap også har mulighet til å abonnere på båten i et døgn.

- Vi har tre dobbeltrom og en suite, som innebærer at vi da tar imot selskap opp til seks personer. Vi ordner alle typer arrangementer, også bryllup. Alt etter kundens ønsker!

Les mer...

2013-05-29 11.00

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.

Kontaktinformasjon

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

Arkiv