141022NO-grand-hotell

Flekkefjords hotellstolthet

Grand Hotell Flekkefjord er unikt til å hoteller å være. Det er Flekkefjords eldste hotell, fra 1897, og er bygget i ærverdig sveitserstil. Men Grand Hotell Flekkefjord er samtidig intimt og hjemmekoselig. Ikke ett rom er likt et annet. Nå har eierne store planer for fremtiden til Flekkefjords stolthet.

– Hotellet ble bygd i 1897, og er lite og koselig. I dag har vi 29 rom med til sammen 56 senger, men vi kan utvide antallet til 68 med ekstrasenger, for vi har mange store rom. Det unike med rommene, er at ingen av dem er like, og alle har hvert sitt særpreg.
  Det forteller Sigurd Bruhjell, daglig leder ved Grand Hotell Flekkefjord. Hotellet ble utvidet til dobbel størrelse i 2003. Delen av hotellet som allerede eksisterte, ble da beholdt slik den var, så i dag har hotellet både gammelt og nytt hånd og hånd. Men alle rom har moderne fasiliteter.
  – Vi har satset på å ha en åpen restaurant, og det har blitt veldig godt mottatt i Flekkefjord. Det har skapt mer trafikk til hotellet, og gitt oss flere kundegrupper. Restauranten er liten og koselig, mens vi har større arrangementer i kurs- og selskapslokalene våre, sier Sigurd.

Han trekker også frem Flekkefjord by. Med en beliggenhet i skjæringspunktet mellom Sørlandet og Vestlandet, er byen et naturlig møtested. I tillegg er det en usedvanlig hyggelig by, omkranset av nydelig natur. Fra holmer og skjær, til bratte fjellskråninger rundt fjorden.
  Besøkende har også muligheten til å delta i aktiviteter av alle slag. Som dresinkjøring på det nedlagte jernbanesporet – for både familier og firmagrupper.
– Folk har varierende behov når det gjelder kurs og konferanser, så vi skreddersyr opplegg i henhold til behovene til hver enkelt kunde. Staben vår utgjør 14 årsverk, og vi jobber under slagordet «Vårt mål er å gjøre deg fornøyd». Det viktigste er å ha ansatte som er stolte av å gjøre jobben sin, understreker Sigurd.
  Planene for første halvdel av 2014, er at hele Grand Hotell Flekkefjord skal pusses opp. Dermed blir hotellet enda flottere enn før. I tillegg skal de få en ny og bedre nettløsning.
  Men dette er hotellet for noen og enhver. Det har fotballpub i kjelleren hvor det vises fotballkamper i helgene, det har quiz på fredager og levende musikk i helgene.

Les mer...

2014-04-30 15.45

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.

Kontaktinformasjon

  • Grand Hotell Flekkefjord
  • www.grand-hotell.no
  • Telefon:
    38 32 53 00
  • Adresse:
    Andersbeersgate 9
    4400 Flekkefjord
sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

Arkiv