133055rightpricetilesdrammen

Flis til riktig pris

Flismarkedet i Norge har opplevd en sterk forandring etter at Right Price Tiles kom på banen. Med rimelige kvalitetsfliser både for privatkunder og proffkunder. Glenn Dresberg i Right Price Tiles Drammen har kontinuerlig vunnet nye markedsandeler siden oppstarten i oktober 2010, selv når markedet har vært i nedgang.

– Vi har alt innen flis. Vi snakker bad, kjøkken, over kjøkkenbenk, naturstein ute og inne, fasadestein utvendig og innvendig, og så videre. Og alt av tilbehør. Så vi har et bredt spekter som dekker det meste, forteller Glenn.

Konseptet er simpelthen å levere kvalitetsfliser til en billigst mulig penge. Det skal ikke være nødvendig å betale i dyre dommer for å flislegge badet. Right Price Tiles sin inntreden på det norske markedet har bidratt til at forbrukere og profesjonelle får atskillig hyggeligere flispriser enn før, samtidig som flisene er av like god kvalitet.
– Varene vi tar inn er sikret på kvalitet gjennom EU-standarder som er like for alle. EU-standardene regulerer hva som kan brukes på bad med tanke på hvor mye fuktighet de trekker inn, uteflis med tanke på frostsikkerhet, og så videre, sier Glenn.

Med åpningstider fra 07.00 til 20.00, har han lagt stor vekt på å gi et førsteklasses tilbud også til håndverkere. De kan komme innom klokka syv om morgenen for å hente materialer, slik at man unngår unødvendig dødtid. I tillegg får håndverkere selvsagt egen håndverkerpriser, med egne tilbehørpriser ut fra hvor mye man handler.
– Kundene våre er mannen i gata som ønsker å pusse opp bad, kjøkken, ute, inne, og det er håndverkere. Det er kundene vi lever av, så vi er selvfølgelig opptatt av kundeservice. Noen vet nøyaktig hva de skal ha, andre vet ingenting. Vi er alltid behjelpelige, og vi holder oss til kun flis og flistilbehør. Det har vært en suksessfaktor.

Dermed ser Glenn lyst på fremtiden. Det blir
stadig flere Right Price Tiles rundt om i Norge, noe som bare gir mer og mer synlighet for. Dessuten er Drammen i sterk vekst, så ting ser lovende ut i Glenns kjerneområde.

Les mer...

2013-10-17 15.45

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...

Kontaktinformasjon

  • Right Price Tiles Drammen
  • www.rightpricetiles.no
  • Telefon:
    32897300
  • Adresse:
    Ingeniør Rybergsgate 56
    3027 Drammen
national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

Arkiv