Fokus på idrettsanlegg

Om du boltrer deg på en av Oslos mange lekeplasser eller kunstgressbaner i sommer, skal du ikke se bort i fra at det er Bane- og entreprenørservice AS som står bak. 80% av oppdragene deres er nemlig i hovedstaden takket være en rammeavtale med kommunen.


Jo Pedersen er daglig leder i en stab som består av 12 ansatte og én fast innleid. Bane- og entreprenørservice AS holder til i Solbergelva, og ble etablert i 2006.
- Det var en konstellasjon av folk som kom fra diverse selskaper, og vi startet i det små med utganspunkt i idrettslige anlegg. Med tiden har vi hatt en sakte økning, og i årsskiftet 2008/2009 ble vi kjøpt opp av Isachsengruppen, forteller Pedersen.

Firmaet har idrettsanlegg som spesialfelt, og det kan være alt fra parker, lekeplasser, ballbinger, kunstgress- og friidrettsbaner til sandvolleyballbaner. De har en rammeavtale om bygging av kunstgressbaner og idrettsanlegg på grunnarbeidersiden med Oslo kommune, og har derfor en stor andel av oppdragene sine i hovedstaden.
- I tillegg gjør vi også ordinære grunnarbeider, så vi har et ganske bredt spekter av tjenester. Internt samarbeider vi med andre selskaper i Isachsengruppen på blant annet elektro, og kundebasen er nesten 80% offentlige instanser. Resten selger vi direkte til privateide idrettsklubber.

Pedersen forteller videre at fremtidsplanene er å ta størst mulig andeler av idrettsbyggmarkedet på det indre østlandet, og særlig på grunnarbeider og en del leveranser til banene.
- Målsetningen er å bli en totalleverandør på idrettsanlegg, og vi ønsker å ta markedsandeler også i Akershus, Vestfold, Oppland og Hedmark. Dette er faget vårt, og vi mener at vi utfører jobben ut fra de kriteriene som til enhver tid legges til grunn. Kundene våre, både det offentlige og de privateide klubbene skal føle seg trygge på det vi gjør. Vi står for det vi sier!

Les mer...

2013-05-30 12.30

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...

Kontaktinformasjon

  • Bane og entreprenørservice
  • www.beservice.no
  • Telefon:
    32232460
  • Adresse:
    Teglverksveien 100
    3057 Solbergelva
sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

Arkiv