142100NO - Swedol

For oss som gjør jobben!

Visjonen til Swedol Norge er enkel. De skal være partneren som er aller best på å tilpasse seg den profesjonelle brukerens ønsker og behov. Målgruppen er først og fremst små og mellomstore bedrifter.

Som navnet tilsier, har Swedol sitt opphav i Sverige. Selskapet åpnet sin første butikk i Norge i Drammen i august 2011. Produkt- og Markedssjef Thomas Huseth forteller at mens det i Sverige finnes 41 Swedol-butikker, er det foreløpig seks i Norge. I tillegg til Drammen, er kjeden nå tilstede i Moss, Sandnes, Fredrikstad, Kristiansand og Trondheim.
  — Her på hovedkontoret i Drammen er vi tre, og i butikken er det seks fast ansatte og en på deltid. Alle er opptatt av å gjøre ting så enkelt og effektivt som mulig for kundene våre. Hvis en kunde ringer på vei til butikken og sier at han trenger noe, så kaster vi oss rundt slik at alt ligger klart når kunden kommer. Vi skal være profesjonelle, gjøre ting enkelt og ha hjertet i det vi driver med ved å bry oss om både kunder og kollegaer. I tillegg må man ha driv og våge å satse litt, sier Huseth.
  I motsetning til mange andre aktører i bransjen, har Swedol som målsetting først og fremst å betjene de små og mellomstore bedriftene. Når de aller største handler hos Swedol er det en følge av rett prisnivå på et riktig sortiment. Med en dyktig svensk innkjøpsorganisasjon som kjøper inn store volum, søker Swedol generelt å tilby produkter til en god og åpen pris i markedet. Istedenfor å gi rabatter på høye veiledende priser, kalkulerer de en pris som ligger på akseptabelt nivå for sunn butikkdrift, for så å gi denne prisen til alle. Prisene finnes i katalogen, på nett og i hyller i butikkene.

  — På produktsiden er vi helt avhengig av å ha god kvalitet på produktene vi selger. Det er de profesjonelle kundene vi satser på, og der har vi et bredt sortiment som favner mange. Vi har fire kundesegment vi sikter på å være total utstyrsleverandør til. Transport, last og løft; mekanisk industri og verksted; jord- og skogbruk; samt bygg og anlegg, sier Huseth.
  Det forutsetter et sortiment som favner bredt. Men Huseth og hans kolleger har kontinuerlig fokus på at de viktigste og mest populære varene til enhver tid skal være på lager. I Drammen har selskapet også en stor, fin og ren butikk, som de får mye gode tilbakemeldinger på.
  — Vi hører også at vi yter god service. Nå er planen for Swedol videre vekst i Norge. Det jobber vi knallhardt mot. Utfordringen vår er at vi ennå ikke er godt kjent i markedet. Jeg vil derfor komme med en sterk oppfordring til alle som ikke kjenner til Swedol: kom innom! Jeg er sikker på at mange vil bli overrasket over både prisnivået og sortimentet i hyllene våre.

Les mer...

2014-09-16 11.30

stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...

Kontaktinformasjon

  • Swedol Norge
  • www.swedol.no
  • Telefon:
    40 00 14 21
  • Adresse:
    Tomte Gata 80
    3012 Drammen
article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv