142052NO-West

Fornøyde kunder er trofaste kunder

Svein Ivar Westby er en erfaren mann i sin bransje. Etter 35 år får han stadig mer å gjøre med familiebedriften West Entreprenør AS, som betjener et bredt spekter av bedriftskunder med en rekke ulike tjenester. Mange av kundene har vært trofaste siden oppstarten.

— Jeg startet opp som et enkeltmannsforetak i 1979, og har nå holdt på i 35 år. I starten drev jeg kun med landbruk, men i 1980 begynte vi med snørydding. Etter hvert har det ballet seg på med både strøing, kosting og bortkjøring. I 2007 forandret vi selskapsform til AS, forklarer Westby. 
  Han står som daglig leder av selskapet, som holder til i Mjøndalen. De er både faste ansatte og innleide medarbeidere i staben. Det gir en god fleksibilitet.
  — Det har jo surret og gått i mange år, og det blir stadig mer å gjøre. Faktisk er det mange kunder som har vært med oss helt siden starten. Da jeg sjekket, viste det seg at vi har bortimot 20 kunder som har vært med oss i 30 år, sier Westby.
  — Vi strekker oss alltid for at kundene skal bli fornøyde. Selv om vi har kontrakter, må uoppfordret oppmøte, slik snørydding, strøing og kosting er, uansett alltid bygge på tillit, sier han.

På kundelisten står i hovedsak bedrifter, butikker, kirker, bensinstasjoner og borettslag.
West Entreprenør AS konsentrerer seg i dag kun om oppdrag i Drammensområdet, ikke lenger i Mjøndalen som de gjorde før i tiden. Maskinparken består for det meste av traktorer og snøbrøytere. Westby er opptatt av å utnytte maskinparken på best mulig måte.
  — Om sommeren konsentrerer vi oss om landbruksdrift. Vi eier tre eiendommer selv, og leier i tillegg to-tre eiendommer. Selvfølgelig har vi noen småjobber i West Entreprenør AS om sommeren også, men det er på vinterstid vi har hoveddriften av oppdrag for andre.
  På spørsmål om hvordan han ser for seg fremtiden, forteller Westby at han regner med at driften vil fortsette som i dag. Det har vært formelen i mange år.
  — Men kanskje med litt mer oppdrag for andre om sommeren. Vi har et firma til, West AS.
Det er et eiendomsfirma som også driver med utleie, de to selskapene overlapper hverandre driftsmessig og forenkles derfor med felles logo.
  — Det er en myte at så mange er misfornøyde med brøyting og strøing. Vi får i alle fall gode tilbakemeldinger fra kundene våre. Jeg tror jeg kan telle på én hånd det vi har fått av klager de siste 10 årene, avslutter Svein Ivar Westby.

Les mer...

2014-09-26 00.00

safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

Kontaktinformasjon

  • West Entreprenor AS
  • Telefon:
    900 17 200
  • Adresse:
    Drammensvn 213 A
    3050 Mjøndalen
article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv