Forutsigbar tjeneste til konkurransedyktig pris

Som det tredje største transportørkonsernet i Europa, er danske DSV opptatt av kvalitet, forutsigbarhet og konkurransedyktige priser. DSV opererer med de tre avdelingene Road, Solution og Air and sea, og vi tok en prat med Stein Arve Waagan som er regionssjef for DSV Road i midt-Norge.


DSV ble startet i Danmark i 1976, og har i dag divisjoner over nesten hele Europa. I Norge har Road-avdelingen alene cirka 370 ansatte, og 110 av disse befinner seg i Ålesund hvor Waagan er sjef.
- Her i Ålesund er det egentlig todelt. Den ene delen er det gamle DSV som tidligere lå på Åndalsnes og drev med utenlandstransport og stykkgods. Dette er noe vi fortsatt driver med, altså import og eksport av industrigods. Den andre delen er gamle Vågan Transport som driver hovedsaklig med innenlands matvaretransport. Det er viktig at kvaliteten er like god som den alltid har vært, og vi har tatt med oss alt det gode fra Vågan og over i DSV. Det var forresten faren min som startet Vågan Transport, smiler Waagan.

Han synes transport og logistikk er en veldig spennende bransje fordi den er i stadig utvikling. Resultatet blir hele tiden flere krav til nye løsninger, noe som krever at man er på tå hev. Waagan trives godt med utfordrende arbeidsdager hvor ingen dag er lik den neste.

- Det skjer noe nytt hele tiden i et så stort firma som DSV, og det er stadig utvikling av nye produkter som daily pallets. Det er et nytt stykkgodssystem hvor vi kan tilby daglig transport med det vi kaller track and trace til alle destinasjoner til og fra Europa. Track and trace betyr at man hele veien kan følge transporten via internett. Det som dog er viktig, er at tilbudet har en en konkurransedyktig pris og at det er en forutsigbar tjeneste, sier han engasjert.

Les mer...

2013-05-29 16.00

wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...
ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.

Kontaktinformasjon

  • DSV Road
  • www.dsv.com
  • Telefon:
    70197000
  • Adresse:
    Blindheim Industriv. 4
    6020 Ålesund
national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

Arkiv