142095NO - Naeringsmegler

Fra A til Å i næringseiendom – Utleie - Salg - Kontrakter

Nochve Wåler og hans kolleger er bindeleddet mellom bedrifter, investorer og eiendomsinnehavere. I NæringsMegler1 Oslo Akershus AS vet de hvem som har behov for lokaler, hvem som har lokaler tilgjengelig, og hvem som ønsker å investere. Det er kunnskap som er nyttig og verdifull for alle parter.

— Vi så at det var en nisje inn mot mindre og mellomstore bedrifter. 5-75 ansatte. Det var grunnen til at vi etablerte oss. Vi så at det var et stort behov for bistand, og at disse bedriftene hadde behov for spesialisering, råd og veiledning. NæringsMegler1 Oslo Akershus AS har derfor spesialisert seg på næringseiendom, med kjøp, salg, utleie og søkeoppdrag. Vi har selvfølgelig også mye rådgivningstjenester, forteller Wåler.
  Han har drevet med eiendom siden 1992. Med NæringsMegler1 Oslo Akershus AS, har han og hans kolleger spesialisert seg som meglere, rådgivere og veiledere for aktører innen næringseiendom. De samarbeider med en rekke store aktører innen eiendom i Oslo og Akershus. Det er disse to fylkene som er nedslagsfeltet.
  — Som meglere vil jeg si at vi har en mye bedre oversikt i markedet over hvem som for eksempel trenger nye lokaler eller ønsker å investere i ny eiendom. Siden vi er bindeleddet mellom investorene, bedriftene og gårdeierne, har vi en god oversikt og sitter på mye informasjon, sier Wåler.

Næringseiendom er et felt det dessuten kan være vanskelig å få full forståelse for for utenforstående. I dag reguleres markedet av et komplekst regelverk, samtidig som mange transaksjoner først blir offentlig kjent etter at de er gjennomført. Det er derfor blitt nødvendig med spesialkompetanse å navigere riktig i markedet. Nettopp her kommer NæringsMegler1 Oslo Akershus AS inn, som veileder for små og mellomstore bedrifter.
  — Eiendommene til aktørene vi jobber med, ligger på mellom 100 og 4000 kvadratmeter. I 2014 har vi hatt mye søk for større bedrifter som trenger et nytt hovedkontor ett år eller to frem i tid. Da er vi ute og søker og finner de aktuelle lokalitetene kundene ønsker. Vi søker på hva som er ledig, og får også oversikt over hva som blir ledig innen ett års tid. Det er viktig å være tidlig ute for å finne det ideelle lokalet, for det er mange aktører på markedet, understreker Wåler.
  Nå skal NæringsMegler1 også bli et fullsortimentshus, som også dekker forvaltning i sitt tjenestetilbud. Da kan selskapet tilby hele verdikjeden, med kjøp, salg og utleie, med søkeoppdrag, og med forvaltning av næringseiendom.

Les mer...

2014-09-16 11.00

bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.

Kontaktinformasjon

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

Arkiv