Fra A til B med Askerbussen.no

Askerbussen har mange bussturer hver dag. Det gir travle dager for Sverre og Hilde Runningshaugen. Deres busser frakter både barn og skoleelever, kommunalt ansatte og firmagrupper, og pasienter og pensjonister.

– De som bruker oss vet at vi er lokalkjente, og at vi kommer når vi skal. Vi har mange bussturer om dagen, men heldigvis går logistikken som smurt. Vi har et bra bookingsystem som fungerer, forklarer Sverre.

I dag driver han og kona Hilde Askerbussen.
De har et godt samarbeid med mange busselskaper.
Kjører som underleverandør til Unibuss Tur, Nettbuss Travel, Oslo Akershus Turbusser og OsloBuss. Er også med og kjører for NSB og Flytoget.

– Askerbussen er på tur hver dag. Det er mange skolebarn, og vi har en arbeidsrute Lier rundt. Da kjører vi arbeidere som jobber på Arbeidssenter. Ellers henter vi barn på skoler i Asker og kjører dem til Føyka fotball-SFO. Asker Fotball er de første i landet som har Fotball-SFO, og vi har et godt samarbeid med dem.

På toppen av det har Askerbussen avtaler med en rekke lokale firmaer. De får stadig oppdrag fra det offentlige. Vi setter pris på at kommunen bruker lokal næring.

– Askerbussen har to stor turbusser og to minibusser. Ved behov leier vi inn flere busser.

En månedlig «Harrytur» til Sverige blir det også. Da melder folk seg på på forhånd, og turen går til Sandefjord og så videre med ferge over til Søta Bror.

Les mer...

2014-11-27 09.45

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...

Kontaktinformasjon

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

Arkiv