141128NO.WideroesFlygeselskapSkienLufthavn

Fra Skien til Bergen i luftlinje

Med fire avganger daglig, tar du deg enkelt til jobbmøter og konferanser i Bergen fra Skien Lufthavn Geiteryggen. Magne Ryggetangen er lufthavnsjef, og sammen med sine ansatte sørger han for at flyplassen har alle fasiliteter og gode rullebaneforhold.

– Det er mange entusiaster som er med på å gjøre en jobb her for at både fly og passasjerer skal komme trygt frem og tilbake – og være i rute. Jeg begynte i jobben som lufthavnsjef i Skien Lufthavn AS 1. februar, og det er både spennende og fremfor alt moro, forteller Ryggetangen.

  Skien Lufthavn håndterer rutetrafikk med opptil 50-seters flymaskiner. Opp gjennom årene har det vært mange aktører innom flyplassen, men i dag er det Widerøe som opererer herfra.
De har fire daglige direkteavganger til Bergen med gode forbindelser videre ut i Norge og til utlandet. Det er et viktig tilbud for det lokale næringslivet.
  – Skien Lufthavn Geiteryggen betyr mye for næringslivet og for de som bor i Grenlandsområdet. Det er et godt supplement til andre flyplasser, og selv om vi alltids kan ønske oss flere avganger, er det klart at for næringslivet betyr det mye å ha en flyplass så nære. Det er lettvint å reise frem og tilbake til Bergen, man slipper å bruke tid i bilen og det er gratis parkering.

Flyplassen kan også by egen kafé, med salg av enkel mat og drikke, og tilbyr utleie av et fullt utstyrt møte- og konferanserom med plass til 12 personer.
  – Det er et mål å øke passasjertallet til Bergen, og særlig blant ferie- og fritidsreisende tror vi potensialet er stort, sier Ryggetangen.

Les mer...

2014-04-29 13.30

ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.

Kontaktinformasjon

  • Widerøes Flyveselskap AS
  • www.wideroe.no
  • Adresse:
    Langstranda 6,
    8001 Bodø
vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

Arkiv