143038-2

Fremtiden er elsykkel

Elsyklene er for alvor i ferd med å innta norske veier og sykkelstier. De er smarte, de er praktiske, de er miljøvennlige – og de er ikke urimelig dyre. EVO Elsykler har i dag tilstedeværelse over hele landet. Det betyr at alle og enhver har mulighet til stikke innom og teste fremtidens elektriske sykler!

– Elsykkelen er rett og slett et genialt transportmiddel. For mange kan den erstatte bil nummer to, men på en miljøvennlig og effektiv måte. De fleste som kjøper elsykkel i dag er nemlig ikke de som bytter den ut med den gamle tråsykkelen, men isteden de som parkerer bilen. Med elsykkel får du en morsom og effektiv vei til jobben. Det vi har lært, er at folk må prøve den – og da er de fleste hekta!

Det er erfaringen til Jo Espen Bjerk. Han har bakgrunn som industridesigner og designansvarlig hos elbil-produsenten Buddy. Da han sluttet der i 2010, oppdaget han at han var blitt så «elektrifisert» at han ville fortsette med elektriske kjøretøy. Etter å ha startet en liten virksomhet med elbiler og elektriske motorsykler, oppdaget han raskt veien fremover lå i elsykkelsegmentet.

– EVO Elsykler fikk først en avtale med den spanske produsenten Emotion. De lager flotte elsykler, og vi har vært importør av disse siden 2012. Etter hvert begynte vi også å importere elsykler fra det tyske prestisjemerket Riese & Müller, og deretter fra nederlandske Urban Arrow, som produserer familie- og varesykler. Nå helt nylig undertegnet vi en avtale med franske Moustache.

Det betyr at EVO Elsykler i dag har et bredt sortiment for folk å velge i. Bjerk kan fortelle at EVO det siste året har solgt anslagsvis 1200 Emotion-sykler. Utfordringen her til lands er det krevende norske klimaet. De enkelte komponentene som er utsatte i en elsykkel, er deler som batteri, kontroller, sensorteknologi og motor. På disse frontene ligger Emotion langt fremme.

– Når det gjelder Urban Arrow, lager de utelukkende transport- og familiesykler. Det betyr store sykler med plass enten til mye varer eller to-tre barn. Familiesyklene kan også fås med telt slik at barna sitter tørt, og transportsyklene kan fås med låsbare lastekasser med en kapasitet på opptil 100 kilo, opplyser Bjerk.

– Moustache er en produsent som er ekstremt kvalitetsfokusert. Som importør er vi opptatt av kvalitet og design, og Moustache har et fantastisk utvalg av spennende sykler med alt fra moderne bysykler til ekstremt avanserte fulldempede offroad-sykler. Markedet for fulldempede offroad-sykler er det som vokser stadig mer ute i Europa.

I dag har EVO Elsykler en rekke forhandlere rundtom i Norge. Bjerk er nøye på at forhandlerne også skal være faghandler innen sykkel. Elsykler er et så innovativt og godt produkt at det fortjener full oppmerksomhet fra dyktige salg- og serviceapparater. 

– Nedslagsfeltet vårt er landsdekkende, men vi søker å samarbeide primært med faghandler innen sykler. Det vil si sykkelforhandlere som har fagkunnskap, og som ser det potensialet elsykkelen har for dem. For oss er det viktig å ha forhandlere som har et høyt kunnskapsnivå, både på grunn av servicebiten, men også fordi kundene som kommer inn i butikken skal få svar på det de lurer på om elsykler. 

I selskapet har de en egen teknisk ansvarlig som blir personlig kurset ute hos de ulike produsentene. Han videreformidler så sin tekniske kunnskap til forhandlerne. EVO Elsykler har også løsninger hvor de tar med forhandlerne til produsentene for kursing, og de reiser selv rundt til forhandlerne for å holde kurs.

– Elsykler begynner å bli rimelig avanserte teknologisk. I fremtiden tror jeg vi kommer til å se at elsykkelens andel av sykkelsalget i Norge vil øke betraktelig. Ikke på bekostning av salget av vanlige sykler, men som et tillegg som får flere folk til å sykle. Og særlig blant folk som ikke vanligvis sykler, sier Bjerk.

Han er opptatt av EVO Elsykler som importør skal bidra på en best mulig måte til en slik utvikling. Elsykler er utelukkende positivt for alt fra miljø, til helse og trivsel for folk flest. Derfor legger EVO Elsykler sin stolthet i levere de beste syklene og den beste kunnskapen. Per i dag er selskapet en av de tre største i landet på elsykler.

– Målet er å få både flere ansatte og flere butikker etter hvert. Men også bedrifter kan også markedsføre seg på en kjempegod måte ved å gi elsykler til sine ansatte, levert med firmaets farger og logo. Det er god reklame og en god investering i de ansatte, oppfordrer Bjerk.

Les mer...

2014-11-27 09.15

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.

Kontaktinformasjon

  • Fremtiden Er Elektrisk
    Evo Elsykler
  • www.evoelsykler.no
  • Telefon:
    23 90 55 55
  • Adresse:
    Vitaminveien 11 a,
    0485 Oslo
vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

Arkiv