Fremtiden er miljøvennlig varme

I en bransje som er i stadig utvikling, har CS Varme- og energiteknikk AS etter bare to års levetid etablert seg som en leverandør av gode, energieffektive løsninger. Med en jevn økning i antall kunder, ser fremtiden både lys og grønn ut for Lierbedriften.


Dag Christian Clausen og Fredrik Sørnes hadde begge erfaring fra et større rørleggerfirma da de etablerte CS Varme- og energiteknikk AS i 2011. Med stor tro på vannbårne anlegg og fornybar energi, hadde de et ønske om bli en nisjebedrift for energieffektive løsninger og anlegg.
- Det synes jeg vi har klart å få til! Vi tilbyr tjenester til både privat- og bedriftsmarkedet, og har samarbeidspartnere som Statsbygg og servicekontrakter med boligsameier. Alt fra eneboliger til nybygg og rehabilitering står på oppdragslisten, og det innebærer da vannbårne anlegg samt service på nye og gamle anlegg. Selv om vi har fokus på dette, tilbyr vi også vanlige rørleggertjenester som bytting av kraner og liknende, sier Clausen.

CS Varme- og energiteknikk AS fungerer både som totalentreprenør og underentreprenør, avhengig av størrelsen på prosjektet. De er medlem av norsk varmepumpeforening NOVA og Norsk Varmeinfo, i tillegg til noe som heter Oljefri.
- Det er et prosjekt som Naturvernforbundet har satt i gang. All oljefyring skal nemlig fases ut frem mot 2020, og derfor kjører de opplysningskampanjer mot private og bedriftsmarkedet for å hjelpe folk i gang.

Med fokus på miljøvennlige løsninger som alt fra solvarme til varmepumper og vannbåren gulvvarme og radiatoranlegg, er det ingen tvil om at Clausen og kompani er opptatt av kvalitet.
- Det gjelder å velge de riktige produktene som vi vet vi kan stå inne for. Ellers er målet å være punktlige og å utføre en god jobb. Vi går ikke på akkord med kvaliteten, og dette er også noe vi får gode tilbakemeldinger på. Fremtiden ser bra ut i forhold til arbeidsmengden, for markedet foran oss er ganske stort, avslutter han.

Les mer...

2013-05-30 12.30

safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...

Kontaktinformasjon

  • CS Varme Og Energiteknikk
  • www.csvarme.no
  • Telefon:
    90730069
  • Adresse:
    Vestsideveien 484
    3410 Sylling
hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

Arkiv