133032speedmotorcenter

Full fres

Det er ikke mye som kan måle seg med friheten du får med en egen motorsykkel. I alle fall ikke ifølge entusiastene i Speed Motorcenter. Herfra triller det for det meste ut minst én motorsykkel om dagen. For med et årlig salg på 450 sykler, er Speed Motorcenter et av Norges største MC-sentre.

– Speed Motorcenter ble startet i 1970, av en motorsykkelinteressert kar som heter Rolf Skallist. Han begynte med å selge ut fra en låve, men så ble det behov for et lokale til en motorsykkel han drev. I den sammenheng måtte det lages et selskap, og det ble Speed Motorcenter, forteller Terje Bredal, som i dag driver dette fartsfylte firmaet.
Dermed ble det innflytting i Gokstadveien i Sandefjord i 1971, hvor Speed holdt fortet frem til ’96. Så ble det relokalisering opp til Skolmar, rett sør for Sandefjord og rett ved E18, hvor de ennå holder til. Med sykler i alle segmenter – og alt som hører til.

– Motorsykkel er kjerneproduktet, men vi er en fullsortimentsbutikk, med sikkerhetsutstyr, delelager, tilbehør. Også har vi godkjent verksted etter de nye normene. Vi har fem mekanikere på huset, hvorav fire stykker skrur på heltid. Vi er her når folk har behov for oss, med bistand og verksted. Det er det flere og flere som får opp øynene for, sier Terje.
Opp gjennom et langt liv har Speed Motorcenter hatt alle merker inne i butikken. Med de siste ti-tolv årene er det kun BMW og Yamaha som selges nytt, mens bruktsyklene kommer i stort sett alle tenkelige merker og modeller. På nysykler har senteret stort sett alle modeller tilgjengelig i butikken, slik at folk kan prøve seg.
Faktisk er senteret Norges største BMW-forhand-ler. Ingen liten bedrift, med tanke på at vi ikke befinner oss i en storby, og at BMW tross alt er Norges største sykkelmerke.
– Ellers er vi selvfølgelig fokusert på sikkerhet, og jobber mye med kvalitetssikring internt på verksted. Men kanskje den viktigste biten av sikkerheten går på kjøreutstyret. Det går på hjelmer, dresser, hansker, støvler. Slik at man kan få en best mulig og tryggest mulig sykkelopplevelse.

Les mer...

2013-10-17 14.30

stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

Kontaktinformasjon

  • Speed Motorcenter
  • www.speedmc.no
  • Telefon:
    33487000
  • Adresse:
    Skolmar 30
    3232 Sandefjord
hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

Arkiv