133062okcaravan

Full frihet med hytte på hjul

Det er ikke uten grunn at det norske bobilmarkedet har opplevd en sterk økning de siste årene. Med en bobil krever ferien knapt planlegging i det hele tatt, og du har til enhver tid full frihet i hvor du ønsker å dra. Samtidig er tilretteleggingen for bobil – i både Norge og Europa – bare blitt bedre og bedre. Odd Nenseth i Ok Caravan i Skien leverer hytte på hjul til alle som har en bobildrøm.

- Det er mye lettere å komme frem og manøvrere med bobil enn med campingvogn, og det er mye enklere å dra på tur. En bobil står utenfor og er klar. Det er bare å hive seg i bilen og kjøre, ikke noe drass å dra frem, forklarer Odd.

Han har bakgrunn som verksmester innenfor bobiloppretting, og har hatt bobil som hobby siden 2000. Gjennom Ok Caravan har han i dag LMC som hovedmerke, men selger også Pilote og Moovéo. På toppen av det hele har han nå også fått tysk kvalitet inn i sortimentet, med Frankias fremadstormende modeller.

- Men det er LMC som har lettest egenvekt i sin klasse. Med en totalvekt på under tre og et halvt tonn går du som personbil i bomringene. Det er viktig, og det blir folk mer og mer opptatt av. Og med LMC får du en bil på sju meter, som likevel veier under tre og et halvt tonn.

Dermed ligger alle veiene i Norge og Europa åpne, uten at det koster skjorta. Men du har selvsagt allerede spart inn betydelige summer på å velge en bobilløsning i første omgang. Ingen dyre flyreiser, ingen dyre hotellrom, og du kan lage din egen mat.
- Muligheten for å parkere bobil sentrumsnært blir bedre og bedre, for det blir flere og flere bobilparkeringer, hvor du har strøm og vann og alt du trenger, understreker Odd.

Han har dessuten nettopp begynt å ta inn en nyvinning på markedet. Nemlig store hyttecampingvogner – som mer eller mindre er som egne hytter – som blir plassert ut på campingplassen. Det er som å få sin egen hytte, bare mye, mye rimeligere. Hos Ok Caravan er det bare å komme å ta enn titt – også på alle bobilmodellene som står på rekke og rad.
- Med en bobil har du friheten til å se akkurat det du vil se, når du selv vil, og på et par-tre dager kan du være i Kroatia, sier Odd.

Les mer...

2013-10-17 16.00

stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...

Kontaktinformasjon

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

Arkiv