Full kontroll gjennom hele byggeprosessen

Alle som går med en hus- eller hyttedrøm i magen kan ta kontakt med Byggmester Thor Morten Hem. Han har fokus på tradisjonell og solid byggestil, og staben på tre ansatte står klar til å bistå alle som tenker å sette drømmen ut i livet.

Selv har Hem vært i bransjen i imponerende 35 år. Han har jobbet i Mesterhus, har erfaring med kjøp av tomter og eiendom samt regulering og salg. I tillegg holder han seg oppdatert på det siste innen endringer og forskrifter.
   – Jeg liker å ha kontroll på alt som bli laget, og har derfor ingen ønsker om å bli for stor. Oppdragene vi tar er for det meste i Sandefjord og Larvik, men vi er en del i Tønsberg og har hatt noe jobb for Oslo kommune også, sier Hem, som holder til i Tjølling.

Fordelen med å være et lite firma, er at man får en liten administrasjon og dertil lave kostnader. På den måten kan Byggmester Thor Morten Hem være med og konkurrere på pris, og i tillegg ha full kontroll på det de gjør. Resultatet viser seg i at de så godt som aldri har mottatt en reklamasjon.
   – Fokuset vårt ligger på å bygge tradisjonelt og solid, med gode løsninger fra Sintef. Det vi øker på nå, er at vi tilbyr DAK-tegninger, slik at vi kan tegne opp kundenes idéer som en del av prisen, forteller han. Vi har en effektiv produksjon og tilbyr like rask levering som ferdighusfirmaene.

I tiden som kommer ser han for seg en videreføring av dagens drift, uten de store endringene. Firmaet har erfaring fra mange felt, og er gode på murer- og betongarbeider.
   – Vi bygger solid og ordentlig, og er gode på endringer uten at det koster kundene særlig mye. Med moderne teknologi har vi kontoret i lomma, og det er lett å svare på og ta imot henvendelser og bestillinger. Ta kontakt, så ser vi hva vi kan gjøre for deg, oppfordrer Hem.

Les mer...

2013-12-19 21.45

wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.

Kontaktinformasjon

  • Byggmester Thor Morten Hem
  • www.thormortenhem.no
  • Telefon:
    48216322
  • Adresse:
    Husebykroken 8
    3280 Tjodalyng
hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

Arkiv