141119.GrenlandMinilager

Gjør oppbevaring til en lek

Fleksibelt, lett tilgjengelig og trygt. Eiendeler og flyttelass, alt kan lagres hos Grenland Minilager AS.

Grenland Minilager AS startet som en eksamensoppgave da gründer Nicolai Kleiven gikk på siviløkonomstudiet. Han laget en forretningsplan for et minilagerfirma, og med tilbakemeldinger av beste sort, ble firmaet en realitet i 2007. Første avdeling var i Porsgrunn.

  – I Norge kaller vi det minilager, mens internasjonalt heter det self storage. Det betyr at du bygger lagerrom i forskjellige størrelser, med et høyt fokus på sikkerhet for kundene, som kan leie lagerrommet så lenge de har behov, forklarer Kleiven.

Neste avdeling, i Skien, ble startet opp i mai 2011, og har i dag 100 rom. I Porsgrunn har Kleiven hele 300 rom. Kundene har tilgang til lageret mellom seks om morgenen og elleve om kvelden, 365 dager i året. Firmaet tilbyr også eventuelle tilleggstjenester, som mottak for bedriftskunder.
  – Du kan leie lagerrom hos oss på alt fra en halv kvadratmeter til 18 kvadratmeter. Kundebasen består cirka 80 % av privatkunder, mens 20 % er bedrifter. Nå jobber vi for å tilby en enda bedre tilrettelagt løsning for bedrifter.
  Det kan være varer som skal lagres, det kan være arkiver. Kleiven nevner trådløst nettverk, oppsett av printer og eget business-senter som muligheter for alle bedriftskunder.
  – Rommene våre er garantert frostfrie og tørre, for her skal man kunne oppbevare det meste. Ingen har innsyn til andre rom og vi har kontinuerlig videoovervåkning, beroliger han.

Les mer...

2014-04-29 13.45

bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...

Kontaktinformasjon

  • Grenland Minilager AS
  • www.gm.no
  • Telefon:
    35 55 10 00
  • Adresse:
    Hydroveien 15
    3933 Porsgrunn
hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

Arkiv