133075skjelvikbilverksted

God service gir stamkunder

Det var bestefaren til dagens eiere som startet det hele med et sykkelverksted i 1955, og siden har det utviklet seg til et bilverksted med både bensinstasjon og mekanisk verksted. I dag er Skjelvik Bilverksted AS på Eide en fremtidsrettet bedrift som tar i mot både personbiler og motorsykler for reparasjoner og vedlikehold - med mer til.

Steinar Krakeli er daglig leder, og er en av fire eiere i familiebedriften. Den har en stab på 13 årsverk som inkluderer boren Svein Krakeli, som er leder for det mekaniske verkstedet, Stig Skjelvik som er leder for bilverk-stedet og Ingjerd Holten som styrer bensinstasjonen og butikkdriften.
– Vi er tilknyttet kjeden Mekonomen, men er et frittstående bilverksted med kunder fra både Eide, Molde, Fræna, Gjemnes og Averøy. På bensinsta-sjonen er kundene både turister og faste som kommer innom siden vi tilbyr både bilrekvisita og varmmat. På bilverkstedet er det mest lokale kunder med personbiler og motorsykler men også fra våre nabokommuner er det mange som etter hvert har funnet veien til oss. Ved det mekaniske verkstedet er det industrien som utgjør kundebasen, forteller han.

Bedriften driver også med selvvaskanlegg, og monterer og utfører service på Frank Selvvask. De har inngått en avtale med Aasland Teknikk i Porsgrunn på Frank Selvvask som er rettet mot bensinstasjoner og andre som har et område som passer for et vaskeanlegg.
– Konkurrransen har vært der hele tiden, men marginene blir stadig mindre. Derfor må vi se fremover, på hva folk ønsker og hva vi bør satse på. Uansett tror vi at et fokus på god service og kundebehandling gjør at kundene kommer tilbake. I tiden som kommer har vi planer om å styrke posisjonen vår i markedet, for det er fortsatt ikke alle i nærmiljøet som vet om hvilke tjenester vi har, selv om vi har vært her i 55 år.

Les mer...

2013-10-18 11.15

wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...
sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.

Kontaktinformasjon

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv