Gode løsninger fra PX Solutions

PX Solutions AS har ledet arbeidet med å skifte 10 000 dører og vinduer ved Tveita Borettslag i Oslo, og har gjennomført tilstandsvurderinger på over 1000 næringsbygg. Selskapet har som grunnfilosofi at de med sin ekspertise skal bidra til at kunden når sine mål.


- Våre kunder er eiendomsbesittere, eiendomsforvaltere og eiere av store bygg, forteller William Kornmo.
Han var én av tre som i sin tid etablerte PX Solutions AS. Selv har han bakgrunn fra entreprenørbransjen, mens de to kollegene er fra henholdsvis rådgivende ingeniørbransjen og håndverksbransjen – sistemann nå også utdannet ingeniør.

Det gir en god bredde i et komplekst fagfelt. I tillegg til tilstandsvurderinger og prosjektering dekker PX Solutions AS også prosjektledelse fra A til Å, og står spesielt sterkt på rehabilitering og oppgradering av eksisterende bebyggelse.
- Rehabilitering er et spesielt fag, hvor du må sitte på helt spesiell kunnskap. Dette er kompetanse vi føler at vi har, og som det blir et stadig større behov for. Det som ble bygget på 60- og 70-tallet har i dag ofte et sterkt behov for rehabilitering, sier William.

PX Solutions AS tar tempen på et bygg, og lager vedlikeholdsplan for rehabilitering og oppgradering av bygget. Selskapet har utstyr for dokumentert trykkprøving, og avansert utstyr for skanning til bruk ved tredimensjonal modellering av bygg.
- Vi jobber også med uavhengig kontroll. Da kommer vi inn som tredjepart og gjør vurderinger og kontroll. I dag er det ofte et krav i lovverket, sier William.

Prosjektet i Tveita Borettslag er et førsteklasses eksempel på alt selskapet kan gjøre. Da sto PX Solutions AS ansvarlig for rehabilitering av fasader og balkonger i et kompleks med 819 leiligheter. Det omfattet reparasjoner, vanntett belegg på balkonger, etterisolering og utskiftning av 10 000 dører og vinduer.
Senere kom betongrehabilitering av et garasjeanlegg for nærmere 1000 biler og prosjektering av ny barnehage i næringsarealer på 1000 kvm.

Les mer...

2013-05-30 10.45

sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.
DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...

Kontaktinformasjon

  • PX Solutions
  • www.px.no
  • Telefon:
    90835879
  • Adresse:
    Tomtegata 7
    3015 Drammen
article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

Arkiv