Godt grunnarbeid for alle penga

Godt grunnarbeid forutsetter høy faglig kompetanse, spesielt i bebygde strøk. For i grunnen ligger det gjerne både kabler, ledninger og andre utfordringer. Derfor er dyktige fagarbeidere en viktig styrke i Kaare Mortensen Buskerud AS. De utfører alt av grunnarbeid i Buskerud, for det meste for bedrifter og entreprenører.

Det var Kaare Mortensen og hans sønn Cato som startet opp i Larvik i 1990. Etter hvert ble bedriften delt i to avdelinger, én i Drammen og én i Larvik, før selskapet i 2010 delte seg i to firmaer. I dag dekker Kaare Mortensen Oslo og Akershus AS sine to fylker, mens Kaare Mortensen Buskerud AS dekker sitt ene.
  — Kaare Mortensen Buskerud AS har i dag 32 ansatte. Men vi ønsker etter hvert å øke og bli litt større. Vi satser på dyktige grunnarbeidere med maskinførere og ADK-rørleggere. For som entreprenør skal vi ikke bare være gode på å flytte masser, men også på alt det tekniske i grunnen, forklarer daglig leder Øystein Molandsveen.
  Det er nemlig mer under asfalt og kumlokk enn man skulle tro. Kaare Mortensen Buskerud AS jobber mest mot bedrifter og entreprenører som har behov for grunnarbeid, og påtar seg også oppdrag for privatkunder når de har ledig kapasitet. Det siste halvåret har selskapet dessuten jobbet på flere kommunale vann- og avløpsprosjekter, med rehabilitering for både Drammen og Røyken kommune. Men Molandsveen legger vekt på å opprettholde en bred kundebase.
  — Du kan ikke bare sikte seg inn mot de store kundene, da blir du sårbar. Så vi retter oss også inn mot mellomstore bedrifter, og vi har fått med oss både Vegvesenet, flere kommuner og jernbanen. Det er viktig å tilpasse seg markedet. Det er mange gode konkurrenter i området her, så vi er helt avhengig av å konkurrere godt for å henge på, understreker han.
  For tiden er det imidlertid stort potensiale i Drammen og omegn, med omfattende tilflytting og byggeaktivitet. Det er gode nyheter for faglig sterke grunnarbeidere, som har vært borti det meste. Kaare Mortensen Buskerud AS driver nøkternt og grundig, med fokus på kvalitet i alle ledd.

Les mer...

2014-09-15 16.15

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...

Kontaktinformasjon

  • Kaare Mortensen Buskerud AS
  • www.kaare-mortensen.as
  • Telefon:
    32 82 65 00
  • Adresse:
    Øvre Storgate 9
    3018 Drammen
hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

Arkiv