141101NO.GamleFredrikstadGolfklubb

Golf som gleder

Det er ikke mye som er bedre enn å befinne seg utendørs med grønt gress under føttene når småfuglene kvitrer våren velkommen. For mange blir det dog enda bedre med en golfkølle i hånda. Lars Petter Brovold, daglig leder i Gamle Fredrikstad Golfklubb, er en av dem.

– Her på Gamle Fredrikstad Golfklubb har vi en 18-hulls hovedbane og en ni-hulls pay and play-bane hvor hvem som helst kan spille. Til 9-hullsbanen låner vi også ut gratis køller, forteller Brovold.
  Golfklubben ble etablert tilbake i 2000, men først på høsten i 2012 stod det flotte anlegget ferdig, beliggende rett utenfor Gamlebyen i Fredrikstad. Brovold var selv aktiv golfspiller, men la karrieren på hylla i 2010 og begynte å jobbe i klubben året etter. Han er opptatt av å tiltrekke seg folk og å ha mest mulig aktivitet i området.
  – I mars startet vi opp med fotballgolf på 9-hullsbanen. Det er simpelthen golf med litt større hull, der man bruker fotball og samme utslag som på den vanlige golfbanen. Om vinteren har vi også skiløyper på golfbanen, og planen er å bruke anlegget store deler av året. Så lenge banemannskapet sier at det er forsvarlig, har vi åpent! sier Brovold entusiastisk.

I samme bygg som klubbhuset ligger et motell, slik Brovold og kollegene kan tilby overnatting til alle gjester. Med egen golftrener som arrangerer undervisning og kurs, håper Brovold å kunne bidra til å skape en ny interesse for sporten.
  – Det er gøy med golf, og vi er blant de banene i landet som åpner tidligst og stenger sist.

Les mer...

2014-04-29 16.00

bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...

Kontaktinformasjon

  • Gamle Fredrikstad Golfklubb
  • www.gfgk.no
  • Telefon:
    95 85 55 00
  • Adresse:
    Torsnesveien 16
    1630 Gamle Fredrikstad
hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

Arkiv