141088NO.bokstavogBilde

Grafisk landhandler

Arne Kjeldstadli har jobbet med grafisk produksjon i ulike former i en årrekke, og er utdannet typograf. Han hadde jobbet både for seg selv og i flere firmaer før han i fjor flyttet til Drammen og bestemte seg for å etablere Bokstav og Bilde AS.

– Jeg kaller meg en grafisk landhandler, og jobber med fire nivåer innen grafisk produksjon. Det ene er originalarbeid. Det andre er trykkformidling, spesielt på bokprosjekter. Det tredje er bokforlaget der jeg har 10 utgivelser så langt. Og det fjerde er at jeg har laget en del egne bøker, deriblant en serie som heter "Kysten vår”, forteller Kjeldstadli.

  Firmaet har et eget Oslo-kontor, en prosjektleder i Litauen og har også knyttet til seg en rekke trykkerier og samarbeidspartnere i Skandinavia og Baltikum.
  – For meg er jobben også en hobby, så i fremtiden kommer jeg til å satse på både bokprosjekter jeg har tro på i tillegg til flere andre ting. Men hovedengasjementet blir på trykkformidling, og jeg gjør alt fra visittkort til tunge leksikon. Kundene våre er alle som har behov for hjelp til trykksaker.

Det er tøff konkurranse på markedet for grafiske tjenester, men fordelen med Bokstav og Bilde AS, er at innehaveren har jobbet på begge sider av bordet.
  – Derfor har jeg en god teknisk innsikt i hele den grafiske produksjonen, og vi finner det trykkeriet vi mener er best egnet for den jobben som skal gjøres. Vår styrke er innsikt og kunnskap, understreker Kjeldstadli.

Les mer...

2014-04-30 09.45

bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.

Kontaktinformasjon

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

Arkiv