Gravid i Arbeid

Gravid i Arbeid – det er navnet på et nytt samarbeidsprosjekt mellom Bekken & Barn og jordmødre i regionen. Målsettingen er at gravide skal ha god helse gjennom hele svangerskapet, redusere antall sykemeldinger blant gravide, samt forebygge kroniske muskel-skjelett plager hos kvinner. I Bekken & Barn er spesialiteten tverrfaglig behandling og rådgivning opp mot gravide og barn.

- Et godt svangerskap og en god start på livet. Det er visjonen vår. Vi leverer helsetjenester relatert til nerve-, muskel- og skjelettapparatet. Vår typiske pasient er kvinner i fruktbar alder – før, under og etter svangerskap – samt barn i alle aldre, forteller Hilde Sjo Tavares og Ann Kristin Sveinsvold Homdrum.

De er eiere og kiropraktorer i bekken og barn kiropraktorklinikk i Sandnes. Kjeden har i tillegg klinikker i Oslo, Trondheim og Stavanger. Hit kommer folk som er opptatt av egen helse og som ønsker et forebyggende og helhetlig fokus på det. En kan også få veiledning om både trening og kosthold.

Mange gravide er ekstra opptatt av kropp og helse under svangerskapet og mange opplever for første gang at de får smerter eller plager i bekken eller rygg.

Forskning viser at 1 av 3 blir sykmeldt under svangerskapet, plager i muskel- og skjelettsystemet er en av hovedårsakene. Med riktig oppfølging og behandling fra helseprofesjonelle, samt tilrettelegging på arbeidsplassen, kan mange slike sykemeldinger unngås.

Redusert sykefravær betyr penger spart for bedriften samt flere fornøyde ansatte.
Bedrifter som inngår en avtale med Gravid i arbeid-prosjektet på vegne av sine kvinnelige ansatte vil få et skreddersydd tilbud med oppfølging fra jordmor, kiropraktor og fysioterapeut gjennom hele svangerskap.

Les mer...

2013-05-29 14.30

safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.

Kontaktinformasjon

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

Arkiv