Grønn taxi i Stavanger – for både bedriftskunder og privatfolk

MiljøTaxi Stavanger har i dag 35 miljøvennlige biler på veien i Stavanger og omegn. Daglig leder Imran Malik og hans kolleger ønsker å bidra til reduserte CO2-utslipp i taxinæringen – og i samfunnet som helhet. MiljøTaxi Stavanger er det grønne alternativet både for både næringslivskunder og privatfolk som ønsker å bidra til et sunt og bærekraftig miljø.

Selskapet ble etablert tilbake i 2008. På den tiden hadde hybrid-, el- og biogassbiler fremdeles et begrenset gjennomslag i Norge. Men med MiljøTaxi Stavanger ønsket Malik å introdusere et nytt konsept, som viste vei mot lavere miljøutslipp i transportnæringen. Med tiden har miljøengasjementet vokst, og i dag blir miljøvennlige biler et stadig vanligere syn på norske veier. I Stavanger er MiljøTaxi Stavanger forlengst etablert som den miljøbevisste taxisentralen. I dag har de også to nye Tesla Model S i sin bilpark.
  I Rogaland er selvsagt oljebransjen og tilknyttede næringer en viktig del av kundegrunnlaget. Malik anslår at omtrent 70 % av kundene til MiljøTaxi Stavanger er bedriftskunder, mens omkring 30 % er privatfolk. Spesielt i oljebransjen er det dessuten mange aktører som setter miljø høyt på agendaen. Da kan miljøvennlig taxibruk være et tydelig miljøelement innenfor en helhetlig miljøstrategi.
 

Samtidig har Malik og hans kolleger lagt stor vekt på at både bestilling og betaling av miljøtaxi skal være så enkelt som overhodet mulig for næringslivet. MiljøTaxi Stavanger har en rekke løsninger som forenkler prosessen for faste bedriftskunder. Internettbestilling er en mulighet. Da bestiller kunden simpelthen via en firmaprofil på nettet, hvor all nødvendig informasjon allerede er utfylt. En annen mulighet er bestilling gjennom et system med Auto Booking, hvor taxi bestilles ved et enkelt tastetrykk på en bestillingsterminal, hvor all informasjon er innlagt på forhånd.
 

På betalingssiden har selskapet også lagt til rette for at prosessen skal være så effektiv som mulig. Bedriftskundene til MiljøTaxi Stavanger er velkommen til å opprette fakturaavtaler, som innebærer at det sendes ut oppsamlingsfakturaer hver 14. dag eller én gang i måneden. Resultatet er mindre administrasjon og unødvendig tidsbruk for alle parter.
  I tillegg til disse løsningene er MiljøTaxi Stavanger selvsagt tilstede i appen Taxifix, som primært er myntet på privatfolk. Med Taxifix lastet ned på telefonen har du alle personalia allerede registrert, og bestilling av en grønn og miljøvennlig taxi blir så lett som bare det.

Les mer...

2014-09-15 16.00

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...

Kontaktinformasjon

  • Miljøtaxi Stavanger AS
  • www.mtaxi.no
  • Telefon:
    51 58 66 66
  • Adresse:
    Pedersgate 87
    4014 Stavanger
vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

Arkiv