Grønt lys

Det blir i dag stadig viktigere å finne energieffektive løsninger. I det henseendet har LED vært en revolusjon på lysfronten. Low Energy Distribution AS sørger for at entreprenører kan ta i bruk miljøvennlige løsninger som også vil redusere byggenes totale strømutgifter. To fluer i en smekk.

Jeanette Gevelt er driftsansvarlig i Low Energy Distribution AS, som er basert i Drammen. Hun ønsker å formidle hvilke muligheter som finnes for alle som er opptatt av miljø og grønne verdier, og selv for et relativt nyoppstartet firma har responsen vært meget positiv. Selskapet har allerede kunder både lokalt og nasjonalt.
   – Som bedrift satser vi på miljøeffektive belysnings-komponenter. Målsettingen er å fremme smart energiprosjektering og energieffektive løsninger i både nybygg og renoveringsprosjekter. Den primære målgruppen er elektroentreprenører og totalentreprenører som er involvert i nettopp dette, forteller hun.

Totalt er de tre ansatte, og Low Energy Distribution AS samarbeider med en produsent om utvik-lingen av egen produktportefølje. Varene lagres i Norge, slik at leveringsdyktigheten opp mot kundene blir optimal. Det innebærer at man vanligvis får produktene i løpet av svært kort tid.
   – Det er mange fordeler med LED. Blant annet er belysningen både miljøvennlig og resirkulerbar. Lyskildene er også utrolig energieffektive, og krever mindre vedlikehold enn annen belysning. Reduserte installasjons- og administrasjonskostnader har ført til store kostnadsbesparelser for de som benytter produktene våre, og at LED skaper minimalt med varme gjør at også byggets ventilasjonskostnader blir betraktelig redusert. Totalt sett utgjør en investering i LED en langt lavere strømregning for sluttbruker, understreker Jeanette.

Målet til Low Energy Distribution AS er å bli den foretrukne leverandøren av LED-belysning på markedet. Det er et fremtidsrettet marked, så Jeanette har stor tro på en meget positiv utvikling.
   – I utgangspunktet er alle potensielle kunder velkommen til å ta kontakt, og så jobber vi frem en løsning som fungerer. Vi har en fordel med at varene leveres direkte fra vårt lager, slik at kunden slipper fordyrende mellomledd, og har sett en stadig økende interesse fra proffmarkedet, avslutter Jeanette.

Les mer...

2013-12-18 11.30

sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.
DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...

Kontaktinformasjon

  • Low Enery Distributions AS
  • www.lowenergy.no
  • Telefon:
    32218212
  • Adresse:
    Tollbugata 49
    3044 Drammen
compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

Arkiv