Grus og singel av ypperste kvalitet

Etableringen av Toverud Pukk og Deponi AS fant sted på et meget gunstig tidspunkt. Det er stor aktivitet i Buskerud, med en rekke små og store samferdselsprosjekter på gang. Dermed er det betydelig etterspørsel etter kvalitetsproduktene til Toverud pukk og Deponi AS Selskapet ble etablert i oktober i fjor, med tilholdssted i Lier Sylling. Innehaver Bjørn Terje Laingen har vært i anleggsbransjen i nesten 20 år. I dag driver han Toverud Pukk og Deponi AS, i tillegg til å fungere som driftsleder i et entreprenørfirma.

— Foreløpig er det kun jeg og én deltidsansatt i firmaet. Men vi har kommet godt i gang med produksjonen. Vi kan tilby alle slags fraksjoner. I tillegg jobber vi med å få tillatelse til tipp-deponi, så akkurat nå drives det med en konsekvensutredning på den fronten, forklarer Laingen.

Det innebærer at Toverud Pukk og Deponi AS vil kunne tilby enda flere tjenester i fremtiden. Men allerede etter ett års drift har selskapet en rekke store og gode kunder på kundelisten.

  — Mange av dem er store aktører her i Buskerud, og nedslagsfeltet vårt omfatter også Asker og Bærum. Vi leverer singel og grus helt ned til Drammen, til både private og bedrifter. Kundene kommer og henter selv, eller vi bruker lokale transportører når vi kjører ut varer til privatkunder, sier Laingen.
  En slik lovende start gir også gode utsikter for fremtidig drift. Laingen har planene klare for ytterligere utvidelse.
  — Det har vært et asfaltverk her før, så vi har allerede en ferdig reguleringsplan for asfaltverk. Den nye reguleringsplanen vil dekke et mye større område, og vi skal utvide etter hvert. Vi har tatt en del steinprøver og tester her. Kulemølleprøve på 10. Los Angeles test på 15. Vi har sertifikater på radonfri pukk. Per i dag er vi godkjente for og kan levere bærelag og forsterkningslag helt opp til motorvei. Det er god kvalitet på det vi leverer. Alt er godkjent og sertifisert, og det er særlig viktig for de som driver med veibygging.

Les mer...

2014-09-15 14.15

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...

Kontaktinformasjon

  • Toverud Pukk og Deponi AS
  • Telefon:
    948 61 639
  • Adresse:
    Ringerikeveien 691
    3410 Sylling
compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

Arkiv