Gøy med rør!

Med yrkesstoltheten limt utenpå rørleggerskjorta, er det ikke rart at duoen i ABC Rørservice AS trives med å gå på jobb - også om kundene ringer klokken 02 på natten.

Thomas Johnsen startet opp ABC Rørservice som et enkeltmannsforetak i Drammen i 2008, men innså fort at han trengte en kollega da oppdragsmengden økte. Tor-Ivar Linskov kom etter hvert ombord, og gjorde foretaket til et AS.
- Vi har de samme målene, drømmene og ambisjonene og har bred erfaring til tross for at vi ikke er mye over 30 år, smiler Johnsen.

- Det går mest i næringskunder som store borettslag og entreprenører. Av tjenester gjør vi
alt av VVS og varmepumpeanlegg, og vi fungerer både som total- og underleverandør, legger Linskov til.

ABC Rørservice AS er medlem av VVS-Eksperten, og tar oppdrag over hele østlandet fra Drammen til Kongsberg, Asker og Bærum.
- Det er innmari gøy å være på jobb, og når folk er fornøyde er det moro. 100 % kvalitet, full service, fleksibilitet og kundeoppfølging, det er hva vi jobber for. Målet er å være tilgjengelig døgnet rundt, og man skal ikke være redd for å ringe oss klokka 02 om natten! Vi utfyller hverandre, og stiller alltid opp. Faste kunder er førsteprioritet, sier de entusiastisk.

Firmaet har et nært forhold til leverandørene som holder dem oppdatert på nye produkter og systemer, og duoen ser veldig positivt på fremtiden.
- Det er selvfølgelig perioder med tøffe tak, men vi må bare stå på og fortsatt gjøre en god jobb.
Les mer...

2013-05-30 12.45

sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...

Kontaktinformasjon

  • Abc Rørservice
  • Telefon:
    90940386
  • Adresse:
    Elveveien 7
    3057 Drammen
93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

Arkiv