141113NO.Zilfront3141113NO.Zilfront2141113NO.Zilfront

Helnorske og smarte rekkverk

Glassrekkverkene fra ZiFront AS kan du skru opp helt selv. De er også utviklet og designet her til lands. Dermed kan du få helnorske og vedlikeholdsvennlige rekkverk som ikke bare er moderne og funksjonelle, men som også kan leveres og eventuelt monteres på kort varsel.

– ZiFront AS har et modulbasert rekkverksystem som passer til alt av balkonger, kontorer og svalganger. Det passer også til idretts- og stadionanlegg, som stiller helt andre krav til styrke, forteller daglig leder Preben Hjallum.
  Rekkverkene fra ZiFront AS er så enkle å sette sammen at du kan gjøre det selv. De er også egnet for salg som en hyllevare i byggevarehus. Derfor har ZiFront AS nå inngått en avtale med både Carlsen Fritzøe-kjeden og Maxbo.
  – Vårt system er designet og utviklet av norske gründere. ZiFront AS både eier produktet og har mønsterbeskyttet formene og "smartnessen” i hvordan man setter det sammen. Det er et så unikt, helnorsk produkt at vi har fått vesentlig støtte til å utvikle det, opplyser Hjallum.
  Han leverer rekkverk til alt fra privatboliger og store leilighetsbygg, til kontorarealer og større anlegg. Selskapet spesiallager også ikke-horisontale rekkverk til trapper. Hvert år settes det opp så mye som 1,3 millioner meter rekkverk i Norge. Da er det klart det er behov for smarte løsninger i markedet.
  – Produktet vårt er syrefast og av høykvalitetsstål, og behøver lite vedlikehold. Det leveres med en 10-årsgaranti, og har en forventet levetid på 30-40 år.

Les mer...

2014-04-29 15.30

safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.

    Kontaktinformasjon

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    Arkiv