Hjemmelaget mat på Paviljongen Gatekjøkken

Det skal ikke stå på kvaliteten og råvarene når de ansatte på Paviljongen Gatekjøkken tryller frem herlig hjemmelaget potetstappe, hjemmebakte wienerbrød, nysmurte bagetter og rykende varm lapskaus. Gunn og Alf Pettersen har drevet gatekjøkkenet i 10 år, og får ikke fullrost sine ansatte nok.

Paviljongen Gatekjøkken ligger på Borgenhaugen rett utenfor Sarpsborg sentrum, og ble i november 2002 overtatt av ekteparet Pettersen, hvorav Gunn Pettersen er daglig leder. Ved overtagelsen ble det gjort en omfattende modernisering og det ble valgt å gjøre kjøkkenet synlig, slik at kunden kan se maten.
   – Visjonen da vi startet, var å bli et av Østfolds beste gatekjøkken og med det mener vi at vi skal være best på kvalitet og service. Vi bruker fortsatt de samme oppskriftene som har vært brukt siden det ble etablert gatekjøkken her på slutten av 60-tallet. Dette gjelder den hjemmelagde maten som potetstappe, lapskaus, pølsegryte og selvfølgelig våre populære hjemmelagde wienerbrød.
   – Valget om å satse på hjemmelaget mat og at man lager maten fra bunnen av, gjør at dette har blitt en suksess. Det blir solgt helt klart mest av disse varene. Et annet produkt som selger veldig bra, er biffsnadder og vi er helt overbevist om at fordi vi kjøper inn kvalitetskjøtt og skjærer kjøttet selv, har også denne retten blitt en suksess. Vi leverer også ut overtidsmat og møtemat til flere bedrifter.

Gatekjøkkenet har 15 ansatte i forskjellige stillingsbrøker og har god omsetning. I sesongen april til september tar det ekstra av, da er det full fres på Paviljongen Gatekjøkken, hvor søndagen er den store salgsdagen.
   Ekteparet er opptatt av godt arbeidsmiljø, at ansatte trives og fungerer godt sammen.
   – Det er viktig å bli sett og hørt og være med på å forme sin egen arbeidsplass. Vi er helt avhengige av dyktige ansatte som sørger for at vi er best på mat og service. Det er det ingen tvil om at Paviljongen Gatekjøkken har. Hit kommer nemlig folk fra fjern og nær – og mange er stamkunder.
   – Ellers er vi avhengig av at kundene kommer tilbake, så vi lever av å levere kvalitet. Vi har mange faste kunder som stadig kommer innom, og det er mange som kjører langt bare for å komme hit og spise softisen vår, avslutter Gunn og Alf.

Les mer...

2013-12-19 20.00

safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...

Kontaktinformasjon

  • Paviljongen Gatekjøkken
  • Telefon:
    69163042
  • Adresse:
    PB 809
    1670 Kråkerøy
vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv