Hos Gwen har klær for alle

Kundene kommer fra både fjernt og nært til klesbutikken Hos Gwen i Vanse. Det er ingen tilfeldighet. Innehaver Gwen Nilsen tilbyr kvalitetsklær til både han og henne, for nærmest alle aldersgrupper. Hun kan fortelle om en mottakelse som har vært over all forventning siden oppstarten i 2012. Hos Gwen finner du klær for alle anledninger, og du får en service som de færreste kan matche.

– Jeg følte at vi manglet en slik klesbutikk i Vanse. Klær av god kvalitet til gode priser – med noe for alle. Og jeg liker utfordringer, så i mai 2012 startet jeg opp. Det var mye å tenke på, mye gøy, og til slutt fikk jeg det som jeg ønsket, og også merkene jeg ønsket meg. Da vi åpnet ble jeg fullstendig overveldet over velkomsten. Jeg var ikke forberedt på at det skulle bli så godt tatt imot, forteller Gwen.

Siden oppstarten har pilene bare pekt riktig vei. For det var ingen tvil om at magefølelsen til Gwen var inne på noe. Det var åpenbart et sterkt lokalt behov for en butikk som hennes. I de første lokalene i Oreveien 7 hadde hun cirka 100 kvadratmeter butikk. Men det ble raskt altfor lite, så etter 13 måneder sendte Gwen bud på flyttebilen.

– Etter hvert følte jeg at vi måtte gjøre noe, smi mens jernet var varmt. Nå ligger vi midt i smørøyet, butikken er dobbelt så stor som før, og vi har god parkering.

Hos Gwen har kunder fra ni til nitti, forteller Gwen. På en liten plass som dette kan det være vanskelige å single seg inn på ett enkelt segment. Isteden gjør Gwen sitt beste for at alle og enhver skal kunne komme til henne og finne noe de liker – og det til en god pris.

– Vi har Vero Moda, Only og Object. Vi har Blend til herrer, og vi har fått inn et nytt herremerke som heter Only & Sons. I tillegg fører vi vesker og smykker fra Pieces, og smykker fra Zense. Her får du alt på ett sted, understreker Gwen.

Samtidig legger hun vekt på at en handleopplevelse hos henne også skal være en hyggelig opplevelse, og kundene får all den hjelpen de måtte ønske seg. Dessuten har Vanse i seg selv blitt en attraktiv destinasjon. Hos Gwen har langt mer enn bare lokale kunder, det kommer folk fra fjernt og nært.

– For øyeblikket er det meg og Iris i butikken. Hun kom først på utplassering på to uker, og er kjempedyktig. Iris er nå lærling i butikkfag, og jeg har vært kjempeheldig med henne. Vi har det gøy fra vi kommer til vi går, sier Gwen. 

Butikken er også tilstede både på Facebook og Instagram, hvor interesserte kan ta en titt på klær og tilbud. Gwen og Iris skal fortsette å gi sine kunder førsteklasses service, med et variert utvalg av gode klær til gode priser.

– Vi er ennå ikke fornøyd. Vi utvikler oss hele tiden. Det er viktig å ikke være for fornøyd.

Les mer...

2014-11-27 09.00

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...

Kontaktinformasjon

  • Hos Gwen
  • Facebook
  • Telefon:
    452 56 550
  • Adresse:
    Olav Sevaag Vei 3
    4560 Vanse
93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

Arkiv