Hundefôr til hele landet

Tines Hund & Katt AS fylte ett år nå i september. Innehaver Tine Hynne er hovedimportør av hunde- og kattefôret Profine i Norge, og overtok importen etter Noark Pet, hvor hun var ansatt i tre år. Hun får stadig henvendelser fra folk som har hørt lovord om det tsjekkisk-produserte fôret. Tines Hund & Katt sender og distribuerer til både forhandlere og privatkunder over hele landet.

— Vi har stadig flere kunder som kontakter oss, fordi de har hørt så mye bra om oss fra andre hunde- og katteeiere. Det er oppløftende, synes jeg. Folk får høre at vi har gode priser og et godt produkt, forteller Tine.
  Profine skiller seg fra annet fôr på sitt lave korninnhold. Mens det meste av hundefôret du får i butikken i dag er kornbasert, er Profine isteden basert på behandlet potet. Resultatet er ekstra høyt næringsopptak.
  — Bikkja mi spiser det selv, og han blir ikke lei, selv om han er litt sær. Det er et superpremium fôr med naturlige råstoffer, og hunden får alt den trenger. Fôret kommer i åtte varianter, de fleste med kylling. Seniorfôret har kalkun og ekstra fiber, mens laksevarianten er spesielt godt egnet for hunder som har allergier eller problemer med fordøyelsen. Light-fôret med lam er for vektkontroll, men også allergiforebyggende, sier Tine.
  Samtidig tilbys Profine til fornuftige priser. Tine selger 15 kilo fôr fra 449 kroner. Markedet omfatter hele Norge, fra nord til sør og øst til vest, og blir stadig mer populært – spesielt blant østfoldinger har etterspørselen økt. Tine mottar nye leveranser hver onsdag, så det er bestandig ferskvare på lager.
  — Vi har en nettbutikk hvor målsettingen er å holde en så lav pris som mulig, direkte til sluttbruker. For alle som bor i Sandefjord er det det bare å huke av på utkjøring om man ønsker sekken kjørt hjem. Da får du varene hjem på døra for 49,- kr. Vi har nylig fått våre første abonnementskunder, med fast utkjøring en gang i måneden, sier Tine.
  Mellom tolv og to på tirsdager og torsdager er det dessuten åpent hus på Nordre Kullerød i Sandefjord. Da kan hvem som helst komme innom for å kjøpe og hente hos Tines Hund & Katt – eller for å få en kopp kaffe og høre mer om Profine. Når man bytter fôr bør det alltid gå gradvis, understreker Tine, over tid.

 — Jeg kan ikke si at dette fôret er det som aller best for absolutt alle hunder. Det er like individuelt for hunder som for oss mennesker hva som er best for oss. Men gi det en sjanse, for det er en veldig stor mulighet for at det fungerer kjempebra!

Les mer...

2014-09-16 10.45

sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.
DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...

Kontaktinformasjon

  • Tines Hund & Katt AS
  • www.tineshundogkatt.no
  • Telefon:
    95 93 62 40
  • Adresse:
    Nordre Kullerød 17c
    3241 Sandefjord
national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

Arkiv