Hvordan få flere kunder og lojale kunder?

CLOUDS’ – nü by staff, har løsningen! Clouds AS har nå 6 motebutikker i Oslo, Fredrikstad, Drammen, Sandefjord og Gran. Primus motor Liv Runningen (57) har sterk drivkraft med 30 år bak spakene. Vi styler damene – fornyer og hjelper de å bygge opp garderoben. Klærne er behagelige i myke gode kvaliteter til fornuftig pris på europeiske merker. Du finner ikke våre varer på hvert gatehjørne, det er viktig, mener Liv, som startet som gullsmed og selvstendig næringsdrivende i 1986. Først med Øredobben, deretter Clouds AS hvor og mote og personlig service kom i høysetet, nå med 14 ansatte.

Nå fornyer jeg butikkene med verdens største, beste og gratis fordelskort: LYONESS! Bedrifter ønsker både lojale og nye kunder. Her er nøkkelen, mener Liv. Medlemskapet gir cashback og medlemsfordeler – hos oss tilsvarer dette 9% som avskrives som markedsføring. Butikkene får selvsagt lojale kunder. Gjennom Lyoness-appen, som er koplet til GPS, finner kundene bedriftene. Genialt, sier Liv! Jeg slipper å lete etter kundene – de finner oss! Jeg ser f.eks. etter nytt lokale i Oslo nå, men trenger ikke best beliggenhet p.g.a. Lyoness’ markedsføringsverktøy. Da får jeg og lavere leiekostnader og bedre bruttofortjeneste.

Denne store kundeklubben er kommet for å bli, og vi kan alle være med å bygge opp dette i Norge. Mange ønsker kun å spare penger på sin egen handel. Andre vil ha en slant ekstra hver måned og noen vil bygge en større kundemasse og tjene på dette. Her er ingen forpliktelser.

Pirrer dette nysgjerrigheten, er det bare å kontakte meg, oppfordrer Liv Runningen.

Les mer...

2014-11-27 09.30

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

Arkiv