142022NO - Aga Spinnoff

Ikke en jobb, men en livsstil

Knut Aga har drevet eventbyrået AGA SpinnOff i 11 år. Stort nettverk, lojale kunder, spennende eventer og mange baller i lufta er stikkord for hans varierte hverdag.

Aga har erfaring fra Oslo Spektrum og fotballklubber som Vålerenga, Lillestrøm og Lyn. Gjennom tidligere jobber opparbeidet han seg variert erfaring og et stort kontaktnett.

  – Jeg har alltid hatt lyst til å gjøre noe eget. Jeg vet hva kundene har behov for, og med erfaring og nettverk startet jeg dette eventselskapet. Kundene min har fulgt meg hele veien, vært lojale, og det har vært 11 flotte år, sier Aga.
  Majoriteten av kundene som Aga startet med er fremdeles i porteføljen. I tillegg ringer det stadig fra nye kunder. Da er det gjerne jungeltelegrafen som har gått. Kundene hos SpinnOff er alt fra dataselskaper, til forsikring, cruiseskip, til helseorganisasjoner.
   – Jeg driver alene, men jeg er flink til å ringe andre i bransjen og vedlikeholder nettverket mitt samtidig som jeg får innspill. Dette er en livsstil. Kundene vet at jeg er tilgjengelig når de har behov for det, forteller Aga.

Han legger inn samme innsats uansett hva kunden heter. Det har vært en vinneroppskrift. Arrangementsaktivitetene kan variere mellom alt fra golf, til opera, til tradisjonell kurs og konferanser. Og vi arrangerer den første konferansen/kickoffet gratis for å vise kundene hva vi står for og hvilken oppfølging vi gjør.
  – Når det står på som verst jobber jeg 24/7. Jeg etablerer også samarbeid med andre aktører. Partnerne sitter med sitt nettverk, jeg sitter med mitt nettverk, og dermed forsterker vi hverandre. Jeg skal arrangere kundepleiearrangementer i mange år framover! slår han fast.

Les mer...

2014-09-16 08.45

ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

Kontaktinformasjon

  • AGA Spinnoff AS
  • www.spinnoff.no
  • Telefon:
    90 85 66 01
  • Adresse:
    Hansteensgate 18
    0253 Oslo
93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

Arkiv