Innovative og nytenkende

Etter tre års drift har Kvernberget Print & Reklame AS i Kristiansund opparbeidet seg en lang liste med fornøyde kunder, og den kreative bedriften har konkrete planer for fremtiden.

Kvernberget Print & Reklame AS retter seg mot firmaer, lag og foreninger, og gjør det meste innen profilering. Det vil si alt fra t-skjorter til print, trykkeritjenester, reklame og plakater, til de største led-skiltene.

Alt er enklere i dag, kundene kan for eksempel bestille sine trykte produkter via vår B2B webportal. Fordelene for kunden er at trykksakene enkelt kan forandres av kunden selv som tlf. nr./ adresser o.l. I tillegg tilbyr vi både konvolutter, flygeblader, hefter osv, så med våre digitale trykkmaskiner gjør vi jobben for kundene på en raskere måte.

Med dette B2B webbaserte systemet kan vi betjene store bedrifter og organisasjoner, og kundene logger selv inn og får en oversikt over produkter og priser. Og leveringstiden? Den er på snaue tre til fem virkedager!
– Målet for oss er å være innovative og nytenkende. Ser vi tre år inn i fremtiden, har vi utviklet webportalen vår og blitt mer profesjonelle innen profilering, skilt og design. I løpet av den perioden skal vi også prøve å få oss mer skolert. Målet er å bli 3M-godkjent og å få på plass en ISO-sertifisering, sier Giske.

Når man driver innen kopi og reklame i 2013, er det ingen tvil om at internett og sosiale medier er en viktig del.
– Derfor har vi en ansatt som tar seg av Facebook, Google og andre kanaler, for ved å bruke sosiale medier kan vi nå mer ut til et målrettet publikum. Ta gjerne kontakt med oss for å få vite mer om våre tjenester!

Les mer...

2013-10-17 16.30

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...

Kontaktinformasjon

  • Kvernberget Print og Reklame
  • www.kprint.no
  • Telefon:
    95737575
  • Adresse:
    Rørgate 8-10
    6517 Kristiansand
vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv