iReparasjon av første klasse

Har du opplevd at iPhonen, iPaden eller iPoden din har blitt ødelagt? Da tror mange at man er pent nødt til å kjøpe nytt. Men hos Svennys iPhone Reparasjon i Drammen får både privatfolk og bedriftskunder fikset det meste – og det på null komma niks.


- Jeg har alltid vært interessert i elektronikk og teknikk. Jeg snapper fort opp hva som trengs for at ting skal fungere, forteller Svein Christian Karlsen.

Da han ved et uhell knuste sin første iPhone, satte han seg fore å finne ut av hvordan telefonen hang sammen. Nå kan han stort sett alltid stille diagnose på en iPhone, en iPad eller en iPod så snart han får høre hva symptomene er.
- De vanligste reparasjonene tar jeg i løpet av én times tid. Folk kan komme hit, og det kan ta et kvarter eller en halvtime før telefonen er oppe og går igjen – og det uten at det koster en formue.

Dermed er duppeditten oppe og går igjen. Det er blant annet takket være Svennys bruk av originale deler. Originaldeler er avgjørende for at man skal få en riktig kvalitet og reparasjoner som fungerer og varer. Det er ingen dårlig attest at også bedriftsmarkedet har fått øynene opp for Svenny.
- Jeg har mange bedriftskunder også. Blant annet er det flere bedrifter fra Oslo og Asker som jeg er blitt anbefalt videre til, sier han.

I tillegg til selve reparasjonene tilbyr Svenny også bytte av deksel, til varianter med ulike design og med best mulig beskyttelsesegenskaper.

Les mer...

2013-05-30 11.00

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...

Kontaktinformasjon

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

Arkiv