IT-løsninger som fungerer

Alle bedrifter og organisasjoner er avhengige av en velfungerende IT-infrastruktur. Til gjennomføring av større infrastrukturprosjekter, er KonPro AS et sikkert kort. Med et nedslagsfelt fra Oslo til Kongsberg, henvender de seg til andre aktører i IT-bransjen.


- Vi kan komme innom en større bedrift, som for eksempel ønsker å oppgradere eller implementere et lønnsbehandlingssystem. Da analyserer vi hva som må til for å gjennomføre prosjektet, og setter vi opp ett forslag til prosjektplan, prosjektmandat og kostnadsestimat, forteller daglig leder Dan Cato Fagernes.

Han har lang fartstid i bransjen, og begynte på egenhånd i 2003. Fem år etter ble KonPro AS etablert, med fokus på IT-konsulenter. Selskapet leverer i dag IT-løsninger til større bedrifter, med kunder som EDB Businesspartner, som i dag heter EVRY, og Sykehuspartner. Prosjektene er gjerne i en størrelsesorden på tre måneder pluss.

- Vi tar prosjektledelse og rådgivning innen prosjektmetodikk, og vi har en gruppe med fokus på det tekniske, selve implementeringen. Men det er alltid viktig for oss å jobbe tett med kunden.

Innad i KonPro AS sitter det sterk kompetanse på prosjektmetodikk. Vi er sertifiserte innen bransjestandarden PMI (Product Management Institute) og Prince2. Har også lang erfaring med ITIL (Information Technology Infrastructure Library). På teknisk side er det ulike sertifiseringsstandarder, men hovedfokus på Microsoft produkter.

- Spesialiteten vår er IT-infrastruktur med server og nettverk. Vi ønsker å bygge et fagmiljø som har fokus på fag. Det er visjonen. For programmering, webløsninger og applikasjonstilpasninger samarbeider vi med andre bedrifter som leverer den delen av løsningen, sier Dan Cato.

Han opplever at KonPro får spesielt gode tilbakemeldinger på at de treffer godt med matchen mellom kundeoppdraget og konsulenten som settes på oppdraget. Det er takket være sterk bransjekunnskap, slik at man finner riktig ressurs til riktig jobb umiddelbart. I tillegg legger selskapet vekt på at konsulentene herfra er erfarne og sertifiserte folk, med 10-15 års erfaring.

Les mer...

2013-05-29 14.45

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...

Kontaktinformasjon

  • Konpro
  • www.konpro.as
  • Telefon:
    95084231
  • Adresse:
    Dambråtan 5
    3410 Sylling
vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

Arkiv