Kan det friste med Rødt Sukker?

Hva tenker du på når du hører navnet Rødt Sukker? Heidi Håseth Rudjord ønsket seg et unikt og visuelt godt navn da hun skulle åpne sin første butikk. Rødt Sukker var et perfekt valg.

I august 2012 åpnet dørene. Med perfekt beliggenhet, i krysset mellom Storgaten og Torvgaten i Farsund.
  – Jeg drømte lenge om å starte butikk, og ventet til jeg kunne overta dette særegne lokalet med interiør fra 1960-tallet. Svigerforeldrene min drev gullsmedforretning her før, og jeg har tatt vare på teakinteriør og gulv fra den gang, forteller Heidi.
  Hun flyttet til Sørlandet fra Oslo i 2006. I hovedstaden hadde hun jobbet som stylist og makeup-artist i syv år. Men nå har hun bredt vingene enda bredere. På Rødt Sukker tilbyr hun et stort spekter av klær og vesker, duftlys og økologisk te, naturlig makeup uten parabener og tilsetningsstoffer, klokker, sko og undertøy.
  – Rødt Sukker er et unikt navn som folk husker. Også er det dette med sukker, som er tiltrekkende og farlig godt, men som man ikke skal ha for mye av. Jeg hører om folk som ikke tør å komme inn her, fordi det er så fristende, ler Heidi.

Kundene er spreke kvinner fra 25–85, og Heidi er opptatt av å tilby en god atmosfære i butikken. Varene kommer fra Danmark, Nederland og Spania. Målet har hele tiden vært at Rødt Sukker skal være kjent i hele området fra Kristiansand til Stavanger, minst.
  Butikken er starten på et konsept som skal videreutvikles og utvides i tiden som kommer, avslutter hun hemmelighetsfullt.

Les mer...

2014-04-30 15.30

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...

Kontaktinformasjon

  • Rødt Sukker
  • www.rodtsukker.no
  • Telefon:
    91 73 21 07
  • Adresse:
    Torvgaten 10
    4550 Farsund
hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

Arkiv