Kler opp Jæren

Paul Aadnesen AS på Nærbø fylte nettopp femti år. Men egentlig har firmaet røtter helt tilbake til 1917. Det er imidlertid ingenting som tilsier at koblingen mellom Aadnesen-navnet og klær og konfeksjon skal fordufte med det første. Tvert imot!


- Jeg er tredje generasjon i rollen som kjøpmann innad i familien Aadnesen. Det var min farfar som i 1962 tok over etter sin onkel, forteller barnebarnet Paul Arne Aadnesen.
Han overtok stafettpinnen for bare få år siden, men har allerede lagt store krefter i å fornye og utvikle det ærverdige foretaket. I 2010 åpnet han ny herre- og ungdomsavdeling på Jærhagen i Klepp, og har også flere spennende planer på gang.

- På Klepp på Jærhagen har vi en trendbutikk med yngre ansatte. Mens her på Nærbø har vi ennå med Gerd, sydamen vår, som har jobbet i firmaet i 50 år. Det er en god miks av eldre med lang og bred erfaring, og yngre med fokus på trend og mote og sosiale medier. Eldste er 73 år, yngste er 17 år.

Som selvstendige aktører har Aadnesen-butikkene også muligheten til å yte det lille ekstra til kundene som de store kjedene ikke kan tilby.
- Kjedene har ikke skredder på huset, og jeg tror at folk ønsker å støtte opp om det er lokalt forankret. Vi er på dus med kundene, og vi er en familiebedrift. Spesielt på Nærbø har vi utrolig mange faste kunder som har kommet hit i alle år.

Kombinasjon av mote og tradisjonell konfeksjon har gitt Paul et bredt nedslagsfelt hos kundene. Paul Aadnesen er blitt stedet å gå enten du skal ha dress til konfirmasjonen eller det siste innen dagligdagse klær. Selskapet sponser idretten både på Nærbø og Klepp, med et ønske om å gi tilbake til lokalsamfunnet som støtter opp om dem.

- Nå skal vi i gang med en ny dameavdeling på Nærbø. Det er kjempespennende. Vi har hatt dameavdeling lenge, men nå skal vi bygge om og lage nytt. Den nye avdelingen blir et nytt konsept med et nytt navn – Monique – som da blir en underavdeling av Paul Aadnesen. Det skal sannsynligvis åpne 5. september.

Les mer...

2013-05-29 16.00

wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...
safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...

Kontaktinformasjon

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

Arkiv