143046NO

Kompetanse og tilgjengelighet er gull verdt

Velfungerende IT-systemer for økonomi er avgjørende i alle bransjer. Det kan dreie seg om alt fra kasseløsninger, til ordre-, lager-, og fakturasystemer. Hovedsaken er at teknologien er både effektiv og formålstjenlig. Admincons AS i Asker har lang erfaring med butikkdata og ERP-systemer. De er opptatt av å levere stabile og gode løsninger som fungerer fra dag én, samt å være tilgjengelig for kundene også etter installasjon. Det gir kundene en egen trygghet.

Eier og daglig leder Hans Kristensen har en imponerende fartstid i sitt fag. Etter noen år i Brasil, hvor han jobbet med undervannsteknologi, data og elektronikk i oljebransjen, kom han tilbake til Norge igjen i 1986. Siden da har han vært travelt opptatt med tjenestelevering innenfor administrative rutiner, systemutvikling og integrasjon.

– Gjennom alle år har vi solgt løsninger til små og store kunder. På 90-tallet var vi den største forhandleren av det som i dag er Visma. Vi var landsdekkende med 17 ansatte. Hovedkunden vår i den perioden var Volvo Norge, med løsninger og integrasjoner mot deres logistikksystemer. Dette er løsninger som fortsatt er i drift i dag, og som vi til en viss grad vedlikeholder, forklarer Kristensen.

I begynnelsen av 2000 startet han et software-selskap som utviklet egen butikkdatalogistikk. I 2013 solgte Kristensen seg ut av det selskapet, samtidig som hans eget selskap Admincons ble omgjort til et AS.

– Nå har Admincons AS blitt et hovedselskap som driver med butikkdata, logistikk og alt som har med ordre, lager og faktura å gjøre. Selskapet består idag av flere personer med lang fartstid, og vi har en egen avdeling i Tønsberg. Vi har partnerskap med mer enn hundre regnskapskontorer i vårt nettverk via partneravtalene vi nå har signert. Per i dag betjener vi kunder over hele landet, og har en positiv vekst og utvikling.

I dag utvikler ikke Admincons AS lenger egne løsninger, men syr i stedet sammen løsninger som leveres av et innovativt softwareselskap de samarbeider med. Kristensen og hans kolleger leverer tjenester til hele landet. De har egne partnere som bistår med det tekniske når det er nødvendig.

– Tilbakemeldingene vi får går på at kompetansen og tilgjengeligheten vår er meget god. Når en kunde ringer, er det viktig at vi svarer og kan gi hjelp der og da. Support er todelt når det gjelder kasseløsninger, delt mellom de spørsmålene som ikke krever svar der og da og de samtalene der kunden står med en utfordring i kassen og må ha svar umiddelbart. Derfor er supportapparatet det viktigste vi har for kundene våre. Det er betjent 24/7.

– Vi har ellers også blitt en lærlingebedrift, og det er noe vi ønsker å utnytte i tiden som kommer, avslutter Kristensen.

Les mer...

2014-11-27 09.45

sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.
stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...

Kontaktinformasjon

  • AdminCons AS
  • www.admincons.no
  • Telefon:
    405 35 000
  • Adresse:
    Strøket 8
    1383 Asker
hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

Arkiv