Kompetansesenter med terapi og veiledning

For å finne ut det faktiske problemet, eller identifisere riktig kilde til dine plager, er sammensatt kompetanse og veiledning viktig. Hos Ganddal Terapi og Trening er en rekke fagpersoner samlet under ett og samme tak, og tilbyr et bredt spekter av terapi og veiledning.


- Ideen har vært å samle kompetanse og tilby en tverrfaglig klinikk med flere forskjellige terapeuter. Det har utviklet seg i positiv retning, og vi har nå et bredt spekter av ulike tilbud, for ikke å snakke om sterke fagmiljøer, forteller Mike Dongelmans.
Han var med på oppstarten av Ganddal Terapi og Trening i 1998, som etter hvert har rukket å bli Rogalands største tverrfaglige klinikk, og det eneste veiledningsstedet for manuellterapistudenter.

Virksomheten tilbyr kiropraktikk, akupunktur, mange forskjellige typer fysioterapi, osteopati, kostholdsveiledning og trening. Mike forteller at mange oppsøker klinikken for rygg- og nakkeplager, men at skulderplager og fordøyelsesproblemer også er vanlige problemer. Da er det viktig å komme til riktig terapeut, og ikke måtte vente i flere uker på videre behandling.

- Der manuellterapeuten kanskje ikke kan tilby mer hjelp, kommer kanskje akupunktøren inn, og der fysioterapeuten ikke har kompetanse trengs kanskje kiropraktor eller kostholdsveiledning. Kroppen er sammensatt, og derfor må vi angripe dens problemstillinger på en tilsvarende sammensatt måte, mener Mike.
- Etter vellykket behandling er det viktig å holde kroppen i bevegelse. Trening og kosthold er avgjørende for mange, særlig når vi i stadig større grad bruker tiden foran PC/TV og stillesitting. Vi har selvfølgelig eget treningssenter der kundene kan trene fra kl 5 til 23.

Kompetansen favner altså bredt, og ifølge han selv har klinikken fått inn i de beste i sine fag.
- De ansatte er veldig flinke, og vi får tilbakemeldinger som styrker den påstanden. Jeg er veldig fornøyd, og mener vi har vært heldige med hva vi har fått samlet av kompetanse. Derfor er det viktig å utnytte den, og tilby det beste tilbudet i regionen også fremover.

Les mer...

2013-05-29 12.45

dynamicengineering2

Dynamic Engineering AS: Revolusjonerer oppdrettsnæringen med sitt Dynamic FishEye kontrollsystem

Artikkel
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...

Kontaktinformasjon

  • Ganddal terapi og trening
  • www.gtt.no
  • Adresse:
    Postboks 3008
    4392 Sandnes
93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

Arkiv