142008NO - Eiker Oppmålning

Kundene kommer til oss

Kundelisten til Eiker Oppmåling AS er både lang og variert. Her er både entreprenører og boligleverandører – og privatkunder. Måletjenester er nemlig helt avgjørende når det skal graves, bygges og dokumenteres.

– Vi tilbyr husutsetting for privatkunder, samt hovedberegninger for å plassere et utefelt med utsetting, innmåling og dokumentasjon. I tillegg kommer utsetting og innmåling av vann- og avløpsgrøfter, utsetting av store byggkonstruksjoner med akseutsetting for betongkonstruksjoner, veianlegg, profilering av terreng, masseberegning og nivellement.

  Det forklarer Joachim Steiner, som startet opp Eiker Oppmåling i Mjøndalen i 2009, sammen med en kamerat. To måneder senere ble selskapet et AS. Det første store prosjektet gikk på arbeider på Holmenkollen arena.
  – Tilbakemeldinger går på at vi er pliktoppfyllende, og at vi stiller til avtalt tid. Som regel klarer vi også å levere kjapt, og staben vår består av dyktige og fleksible folk. Det er mange og hyppige endringer i anleggsbransjen, så det er viktig for oss å være fleksible.

Nedslagsfeltet deres strekker seg til en omkrets på én times kjøring fra kontoret. For øyeblikket er målet å motta enda flere oppdrag i Drammensområdet, hvor det er stor aktivitet.
  – Vi etablerte oss midt oppe i finanskrisen, men kom oss gjennom den og har ekspandert hvert år. Og kundene kommer for det meste til oss uten at vi trenger å reise rundt for å finne dem!
  Det lover godt for Eiker Oppmåling AS.

Les mer...

2014-09-15 14.00

safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.

Kontaktinformasjon

  • Eiker Oppmåling
  • Telefon:
    32 23 17 50
  • Adresse:
    Drammensveien 149
    3050 Mjondalen
compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv