142032NO - Bertel & Steen Oppland - 1

Kvalitetsbil på Hamar

Det er ikke uten grunn at Mercedes-Benz er blitt et verdensomspennende symbol på kvalitet. Hos Bertel O. Steen på Hamar står de på rekke og rad, i et bredt modellspekter som omfatter både personbil, varebil og større biler. På menyen står også Peugeot. I sum gir det et utvalg som dekker de aller fleste behov. Salgs- og markedsdirektør Ole Hage og hans kolleger kan levere biler til både kresne og miljøbevisste kunder.

– Mercedes-Benz og Peugeot har vært på Hamar siden 1950-tallet, men med forskjellige eiere. I dag eies vi av Bertel O. Steen som også driver import av disse to bilmerkene. Bertel O. Steen tok over driften her i 2000, og har et forhandlernett fordelt på 30 steder over hele Norge. De er Europas eldste importør, og har eksistert i Norge i over 100 år, forteller Hage.

  Totalt har de en stab på 48 ansatte på huset. Det er folk som kan sitt fag, og som ønsker at hver eneste kunde skal gjøre et best mulig kjøp. Anlegget er topp moderne på både utstyr og fasiliteter, og kundene kommer både fra nærområdet og omliggende kommuner. Bertel O. Steen på Hamar betjener både privatkunder og bedriftskunder.
  – Når det gjelder Mercedes-Benz, tilbyr vi både personbiler, varebiler, minibusser og lastebiler. I Norge har personbiler fra Mercedes-Benz en markedsandel på 4 prosent, mens markedsandelen på varebiler ligger helt opp på 10 prosent, opplyser Hage.

Peugeot har for sin del lenge vært kjent for å ligge langt fremme innen fokus på utvikling av miljøvennlige motorer med redusert utslipp. Det er viktig for stadig mer miljøbevisste kunder. Mercedes-Benz ligger fremdeles hakket høyere på CO2-utslipp. Det har simpelthen med størrelsen på motorene å gjøre, forklarer Hage.
  – Det er mye av det samme miljøfokuset hos Mercedes som hos Peugeot, men de ligger litt høyere på CO2-utslipp. Når man sammenlikner bilmerker på CO2-utslipp kommer Peugeot godt ut. Mercedes på sin side selger mange biler med store motorer, og da blir det også høyere utslipp. Men de har fullt fokus fokus på å bygge biler med lavere utslipp, og tilpasser seg til avgiftssystemet.

Les mer...

2014-09-16 09.45

sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.
ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.

Kontaktinformasjon

  • Bertel og Steen Hedmark og Oppland AS
  • www.bos.no
  • Telefon:
    62 59 88 00
  • Adresse:
    Gjerluvegen 3
    2301 Hamar
national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv