133060sannesbygg

Kvalitetshåndverk på plakaten

Få ting er mer norsk en ekte trebebyggelse. Men bygging i trematerialer krever erfaring og ekspertise. Jostein Sannes har vært tømrer i Grenlands-distriktet i over 20 år, og tar hånd om det meste innen faget. Hans filosofi bygger på en sunn ærgjerrighet om at kvalitetshåndverk er det eneste som gjelder.

– Onkelen min bygget på huset vårt hjemme da jeg var liten. Da fikk jeg hammer og noen spiker, og dermed var det gjort, da skulle jeg bli snekker. Jeg har alltid likt det jeg gjør, og da blir du flink i det også, forteller Jostein.
Han startet opp eget selskap i 2011, og har opplevd en pågang over all forventning. Nå står jobbene og venter, og Jostein merker at kundene fra et par år tilbake begynner å ringe igjen, når det er nye ting som skal fikses.
– Jeg setter opp tilbygg, hus, hytter, garasjer, men jeg kan ta alt, også vinduer, dører, omkledning. Ikke minst spesielle tilbygg, som krever presisjon og erfaring, sier Jostein.
For øyeblikket består Sannes Bygg av Jostein selv og en lærling. De kunne gjerne være flere, men Jostein stiller konsekvent høye krav til arbeidet som skal utføres. Da er det en utfordring å finne riktige folk. Når man har full kontroll på skuta selv, har man også full kontroll på at kvaliteten blir som den skal være.
– Jeg bruker heller enn uke ekstra for å få en strøken jobb, enn å fullføre i hui og hast. Det er det jeg står for. Det er det lille ekstra som er viktig. Samtidig er jeg ryddig og holder ord. Man skal komme når man sier, og en pris er en pris.

Dessuten får Josteins kunder kun én mann å forholde seg. Det innebærer at snekkeren er lett tilgjengelig, og at det blir gode personlige relasjoner mellom håndverker og kunde.
– Folk får tak i meg hele tiden, jeg er der for kunden. Det blir et mye nærere – og bedre – forhold enn om man har med et stort firma å gjøre.

Les mer...

2013-10-17 16.00

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.

Kontaktinformasjon

  • Sannes Bygg
  • www.sannesbygg.no
  • Telefon:
    97589977
  • Adresse:
    Kilebygdveien 507
    3739 Skien
compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

Arkiv